ricsi

Angliából szeretnék visszaigényelni adót de egy olyan nyomtatványt kellene aláírva elküldenem egy bizonyos cégnek ami...

Angliából szeretnék visszaigényelni adót de egy olyan nyomtatványt kellene aláírva elküldenem egy bizonyos cégnek ami angolul van megfogalmazva és beikszelték nekem hogy az ügynöknek utalják azösszeget.Önök szerint ez így korrekt?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

krekaibolya

0 pont Jó Rossz krekaibolya - több éve

Nem kell aggodni ,az adohatosag magyar bankszamlara is hazakuldi az adovisszateritest,nem kell semmilyen ugynokseget megbizni ezzel kapcsolatban.

csipeter

0 pont Jó Rossz csipeter - több éve

Ricsi!

Az angol adovisszaigenylesnel 2 ut van:

1. Ha az igenylo meg az Angliaban el, akkor az angliai cimere a nevere szolo csekken kuldi vissza az adohatosag az adovisszateritest. A csekket csak o tudja bevaltani.

2. Ha mar elhagyta valaki az orszagot – es nem rendelkezik mar angliai cimmel, ill. nem tudja a csekket bevaltani – akkor szoktak a problema feloldasara ugynokseget megbizni. Az adohatosag az ugynokseghez juttatja el a visszaigenylest es ok utaljak tovabb a penzt. Ez a normalis eljaras, bar az valoban igaz, hogy meg kell nezni, kit biz meg az ember vele.

Nem titok, hogy en is ezzel foglalkozom. Mi is fokepp e-mailben kommunikalunk magyarorszagi ugyfeleinkkel a telefonkoltsegek miatt, de nekunk van telefonszamunk – sot fel is vesszuk a telefont! Ha meg aktualis a dolog es kell segitseg a visszaigenyleshez nezd meg a weboldalunkat: www.strikeconsulting.eu/ado

Udvozlettel

Csige Peter

ricsi

0 pont Jó Rossz ricsi - több éve

Köszönöm aválaszt valószínüleg így fogok tenni sőtkeresek egy másik céget mert ez felettébb gyanus nem lehet őket telefonon elérni csak emailen keresztül .

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Nem tudom pontosan hogy működik ez az angoloknál, de ha az ügynöknek nincs közvetlen szerepe az ügyben, akkor egyáltalán nem korrekt és a helyedben új nyomtatványt kérnék ahol ez nincs bejelölve.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.