Andras

Cégautó adó 2009 járulékai micsodák?

Cégautó adó 2009 járulékai micsodák?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

santiago

0 pont Jó Rossz santiago - 6 hónapja

Jó reggelt kívánok.
Pénzügyi lehetőségek
Különleges francia, azért jöttem, hogy beszéljek veled a hitelajánlatomról, ami az
nagyon megbízható éves szinten 2,%.
Készítsen 3000 igényt? és 30 000 000? és 48-ban leszel
órán át.
souarezs617@gmail.com

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Mostantól nem lesz EHO, mert megszűnik a személyi jövedelem adó törvény - szja - 70.§-a, illetve megszűnik a törvény 4.§ (2) is, ami eddig rendelkezett az EHO-ról a cégautók után is. 70. §-a rendelkezik a természetben juttatás után fizetendő egészségügyi hozzájárulás a cégautó adó 25 %-a. Módosították a törvényt, szóval e szerint - 243. § (1) - 2009 elejétől már nem érvényes az EHO: a) 3. §-a (3) részének c)-ben ? , illetőleg 35? sor b) illetve a 11. §-a (8) bekezdés 4. mondata. 2. Illetve februártól már elveszti a Eho. 4. §-ának (2) bekezdése is a hatályát. tehát értelmeszerűen nincs munkaadói járulék sem, mert ez az EHO 3 százaléka volt.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.