novakjozsefne

Tájékoztatok minden embert, hogy a francesco.servilo85Vgmail.com cimmel hirdető Úr befektetést és kölcsönt hirdet, ám...

Tájékoztatok minden embert, hogy a francesco.servilo85Vgmail.com cimmel hirdető Úr befektetést és kölcsönt hirdet, ám csaló!!!! Mindenki kerülje el. Nekem 750 euróm bánta, de kért még ezen felül 1651, és 198 eurós fizetéseket. Ígérete is csalás volt, amikor először azt ígérte, hogy visszaadja a 750 eurót. Köszönöm aki jelentkezett már akit becsapott és még mindig várom a becsapott emberek jelentkezését. Vele ne teremtsen senki kapcsolatot, aki nem akar csalás áldozata lenni.Ígértem, hogy itt leszek és tájékoztatást adok fenti úr cselekedeteiről. A pénz visszaadást nem csak nekem ígérte. De azóta is hirdeti magát. VIGYÁZAT VELE!!!!!!

arrow novakjozsefne - 10 hónapja - Adózás kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.