ujcim07

A biztositó megszüntette a kötelezőmet nemfizetés miatt (inkasszós voltam, adminisztrációs hiba miatt nem tudták lehi...

A biztositó megszüntette a kötelezőmet nemfizetés miatt (inkasszós voltam, adminisztrációs hiba miatt nem tudták lehivni a számlámról, amit direkt emiatt nyitottam), erről 2 hónappal a megszüntetés után értesitett. " hónapig úgy közlekedtem - külföldön is - , hogy nem volt a problémáról információm. Az értesités napján megkerestem az alkuszt, akinél kötöttem, ők sem kaptak értesitést. A reklamációs levelemre harmadik sürgetésem után válaszolt a biztositó, reaktiválási kérésemet elutasitotta. Milyen felülvizsgálati lehetőségem van.

arrow ujcim07 - több éve - Biztosítás kategória -

Címkék: inkorrekt, kötelező, megszüntetés

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

tambull

0 pont Jó Rossz tambull - több éve

Minél előbb kell egy üzembentartói bejegyzést tenni, mert erre az időre a biztosító ún. MABISZ díjat fog felszámolni, ami hatalmas összeg lesz!!! Alkusz ha valóban megdolgozna a pénzéért, látta volna az állományában. Ez csak duma!!!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.