dóri12

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. honlapján mit intézhetek?

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. honlapján mit intézhetek?

arrow dóri12 - több éve - Biztosítás kategória -

Címkék: allianz-hungária, biztosítás, hitel, kamat, kárrendezés

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 3 hónapja

AJÁNLAT HITEL KÖZÖTT, KÜLÖNÖSEN

Helló,
Te különleges vagy, becsületes, jó karakter. Nem a jövedelem, amely lehetové teszi, hogy fordulhat elo, hogy a havi én vagyok az egyén, aki kinyitja az ajtókat, hogy az egyéneket abban, hogy az önök rendelkezésére a kölcsönt kezdve 1000€ 30. 000. 000€ feltételek nagyon egyszeru, hogy minden ember, hogy tudja visszafizetni, van egy kamatláb 3% . Nem visel, hitel, továbbá a törvény tiltja . Én ajánlat hitelek rövid, közepes, hosszú távon pedig a futamido megfizetheto . Tehát, ha szüksége lenne kérem ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem az én e-mail címre .

E-mail: francesco.servillo85@gmail.com

Whatsapp : +33 7 52 44 03 52

kismotoros

0 pont Jó Rossz kismotoros - több éve

Még most sem kaptam meg a kismotorra felragasztható vignettát. Vajon ki a kitartóbb? Ha vignetta nincs is de a remény él/pislákol/. üdvözlettel:kismotoros

kismotoros

0 pont Jó Rossz kismotoros - több éve

Jeleztem, hogy befizetettem az éves biztositási dijat 2010. janár 4-én ,de a felragasztható vignettát nem kaptam , tőbb mint két hónapja.Biztositott: Simson kismotor,alváz 8217892, kötvényszám:ahb71142697, cim dr.Bertók Ferenc, 5800 Mezőkovácsháza, Kossuth 157. Sziveskedjenek az igazoló vignettát mielőbb megküldeni. Köszönöm.

Kakuk László

0 pont Jó Rossz Kakuk László - több éve

Kérem,hogy részemre sziveskedjenek megküldeni a folyó-év IV-né-i kötelező bizositásom igazoló csek másolatot mert a rendőr megfog büntetni egy ellenőrzés alkalmából.Forgalmi rengszámGSG366,szerződésszám 245267261.
Várom soronkivüli szives intézkedésüket.
Kakuk László
Budapest Ibolya u.4.sz.
1038

marci

0 pont Jó Rossz marci - több éve

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. honlapján számos ügyintézést elintézhetünk, mint pl.: kárrendezés, autóvásárlási tanácsok, nyugdíj előtakarékosság.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.