kisvallalkozo

Pontszám számító kalkulátor merre van a weben?

Pontszám számító kalkulátor merre van a weben?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

carlosross

0 pont Jó Rossz carlosross - 1 éve

HITEL: A SZÁMÍTOTT KÖLTSÉGVETÉSI VIZSGÁLAT

Helló
Bármely komoly, őszinte, visszafizetésre jogosult, 5000 € és 50.000.000 € közötti kölcsönöket, az évetől számított 3% -os kivételes kamatlábbal 1 és 30 év közötti időtartamra adtam. .
További információ:
Kapcsolattartó e-mail: Carlosross2013@gmail.com

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 1 éve

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: Mariageanina01@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 2% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért. Carlos Ross

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 1 éve

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás. e-mail: Mariageanina01@gmail.com Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához? Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 3% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért. Maria Geanina

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Az a helyzet, hogy konkrét számoló nincsen a weben, én legalábbis nem találtam. A pontszám kiszámolásához érdemes a felvételi pontszámokat tartalmazó könyvet megnézni.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.