adózás

A adózás fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a adózás vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "adózás" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed novakjozsefne - Szép estét kedves emberek csak tájékoztatást nyújtok minden olvasónak hogy francesco.servillo85@gmail.com email cimmel hirdető Úr becsapja az ügyfeleit. Így senkinek nem ajánlatos szóba állni vele.Először 750 eurót kér amelynek közleményébe társadalmi támogatás megjegyzést írat, hogy a bank azonnal megvizsgálja az ügyfelet. Az  1.utalást nem a saját nevére kéri hanem Eline Hermans  névre Bank Bunq De amikor elkezd az ember tárgyalni vele és megjelenik, mintha megadná a kölcsönt, már egy Afrikai bank jön a képernyőre, amely azt írja hogy utalja az összeget a kölcsönszerződés aláírása után. Ám a kölcsön szerződés semmilyen azonosító adatok és elérhetőséget sem tartalmaz, csak újabb 1650 euró fizetésének kérését. Hála isten nekem akkor éppen nem volt, így jelenleg a 750 eurómat birtokolja. Keresem azokat a károsultakat akiket szintén becsapott hasonló módon esetleg nagyobb összeggel.Minden levelezését lefotóztam, átadtam a hatóságoknak, ugyanis vissza kértem tőle a 750 eurómat, amiért nem csinált semmit, de ő azért hogy visszafizesse újabb 198 eurót kért, holott az én pénzemből levonhatta volna még abba is belementem. Nyilván ez tükrözi, hogy nem akarta visszaadni, hanem minél több pénzt bezsebelni. Tanácsolom mindenki nagy ívben kerülje el!!!!!!!!!!!!!!í Ha becsületes lett volna visszaadja amivel megkárosított. De nem tette a mai napig. Ezért tájékoztatok minden embert aki olvassa, hogy nagy ívben kerüljék el.!!!!!! Bárkinek bármilyen kérdésre szívesen válaszolok az üggyel kapcsolatban.jozsefnenovak@gmail.com és fel tudok tölteni anyagot is.Szerződést egyebeket.A szerződés álszerződés, de sajnos későn bizonyosodtam meg róla.De bízom benne, hogy minden ügynek egyszer vége lesz.

Szép estét kedves emberek csak tájékoztatást nyújtok minden olvasónak hogy francesco.servillo85@gmail.com email cimmel hirdető Úr becsapja az ügyfeleit. Így senkinek nem ajánlatos szóba állni vele.Először 750 eurót kér amelynek közleményébe társadalmi támogatás megjegyzést írat, hogy a bank azonnal megvizsgálja az ügyfelet. Az 1.utalást nem a saját nevére kéri hanem Eline Hermans névre Bank Bunq De amikor elkezd az ember tárgyalni vele és megjelenik, mintha megadná a kölcsönt, már egy Afrikai bank jön a képernyőre, amely azt írja hogy utalja az összeget a kölcsönszerződés aláírása után. Ám a kölcsön szerződés semmilyen azonosító adatok és elérhetőséget sem tartalmaz, csak újabb 1650 euró fizetésének kérését. Hála isten nekem akkor éppen nem volt, így jelenleg a 750 eurómat birtokolja. Keresem azokat a károsultakat akiket szintén becsapott hasonló módon esetleg nagyobb összeggel.Minden levelezését lefotóztam, átadtam a hatóságoknak, ugyanis vissza kértem tőle a 750 eurómat, amiért nem csinált semmit, de ő azért hogy visszafizesse újabb 198 eurót kért, holott az én pénzemből levonhatta volna még abba is belementem. Nyilván ez tükrözi, hogy nem akarta visszaadni, hanem minél több pénzt bezsebelni. Tanácsolom mindenki nagy ívben kerülje el!!!!!!!!!!!!!!í Ha becsületes lett volna visszaadja amivel megkárosított. De nem tette a mai napig. Ezért tájékoztatok minden embert aki olvassa, hogy nagy ívben kerüljék el.!!!!!! Bárkinek bármilyen kérdésre szívesen válaszolok az üggyel kapcsolatban.jozsefnenovak@gmail.com és fel tudok tölteni anyagot is.Szerződést egyebeket.A szerződés álszerződés, de sajnos későn bizonyosodtam meg róla.De bízom benne, hogy minden ügynek egyszer vége lesz. Tovább

1 2 3 4 5 6 7 Előre
Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.