biztositas

A biztositas fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a biztositas vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "biztositas" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed turak - Edesapam 2008 juniusaban felvett 2.500.000 erteku kolcsont CHF-ban.A hitelt bizztositassal kototte meg es a bank volt a kedvezmenyezett.Ez egy szabad felhasznalasu hitel volt es ket ingatlan volt ra bejegyezve fedezetnek. 2008 augusztusaban tragikus hirtelenseggel meghalt apukam.A banknak be is mutattuk a halotti anyakonyvi kivonatot rogton ahogy megkaptuk szeptember elso heteben.a biztosito utalt a banknak 2.900.000Ft-ot oktoberben,de a bank tovabbi 650.000Ft-ot ker tolunk az orokosoktol kifizetni,azt mondjak ez az arfolyamkulombsegbol adodik (kb.3300CHF)Kerik hogy vagy egy osszegben fizessuk ki ezt az osszeget a testveremmel vagy modositsunk szerzodest es vallaljuk at reszletfizetessel a visszafizetest,e mellett emlitettek 6 honap turelmi idot is.
A kerdesem az hogy mit kell a jelen helyzetben tennunk,ami a legmegfelelobb a szamunkra?Hogy hogy a biztositas nem fedezi ezt az osszeget ami az arfolyamkulombsegbol adodik es a bank keri tolunk?Milyen lehetosegeim vannak jelen helyzetben?
A korulmenyeket az is neheziti hogy kulfoldon elek,a temetes utan nem sokkal visszautaztam ,decemberben korhazba kerultem egy sulyos gyulladas es agyverzes miatt,ugyhogy jelen esetben nincs ra modom hogy hazautazzak ha szemelyes jelenletre van szukseg reszemrol,mivel az orvosaim ezt nem engedik az egeszsegi allapotomat figyelembe veve. Kerem segitsenek ,mi a legmegfelelobb megoldas ebben a helyzetben?( a bank nem tul segitokesz) amennyiben modjukban all.

Edesapam 2008 juniusaban felvett 2.500.000 erteku kolcsont CHF-ban.A hitelt bizztositassal kototte meg es a bank volt a kedvezmenyezett.Ez egy szabad felhasznalasu hitel volt es ket ingatlan volt ra bejegyezve fedezetnek. 2008 augusztusaban tragikus hirtelenseggel meghalt apukam.A banknak be is mutattuk a halotti anyakonyvi kivonatot rogton ahogy megkaptuk szeptember elso heteben.a biztosito utalt a banknak 2.900.000Ft-ot oktoberben,de a bank tovabbi 650.000Ft-ot ker tolunk az orokosoktol kifizetni,azt mondjak ez az arfolyamkulombsegbol adodik (kb.3300CHF)Kerik hogy vagy egy osszegben fizessuk ki ezt az osszeget a testveremmel vagy modositsunk szerzodest es vallaljuk at reszletfizetessel a visszafizetest,e mellett emlitettek 6 honap turelmi idot is. A kerdesem az hogy mit kell a jelen helyzetben tennunk,ami a legmegfelelobb a szamunkra?Hogy hogy a biztositas nem fedezi ezt az osszeget ami az arfolyamkulombsegbol adodik es a bank keri tolunk?Milyen lehetosegeim vannak jelen helyzetben? A korulmenyeket az is neheziti hogy kulfoldon elek,a temetes utan nem sokkal visszautaztam ,decemberben korhazba kerultem egy sulyos gyulladas es agyverzes miatt,ugyhogy jelen esetben nincs ra modom hogy hazautazzak ha szemelyes jelenletre van szukseg reszemrol,mivel az orvosaim ezt nem engedik az egeszsegi allapotomat figyelembe veve. Kerem segitsenek ,mi a legmegfelelobb megoldas ebben a helyzetben?( a bank nem tul segitokesz) amennyiben modjukban all. Tovább

4 hozzászólás több éve - turak - Címkék: arfolyamkulombseg, biztosítás, devizathitel
1