hitelválság

A hitelválság fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a hitelválság vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "hitelválság" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed liptaierzsike - 2002-ben vásároltam egy autót amit elfelejtettek átadni már rég fizettük a törlesztést,amikor értesítettem én a Bankot Lombard Lízinget hogy nem vettem át semmilyen autót. Amire  intézkedve készített egy új szerződést mintha ott indult volna a hitelünk . Emiatt jó néhány hónapig nem kellett hitelt fizetnünk. Folyamatosan reklamáltunk hogy nincs szerződésünk azt a választ kaptuk az átadás átvételi a szerződésünk. 2009-es év különösen nehéz volt felmondták szerződésünket de sikerült vissza állítani minden tartozásomat kifizettem de 38.730.-Ft-ról felemelte a törlesztést  67.302.-Ft-ra 2009.10.05-től ennek megfelelően fizetem kisebb késésekkel Most március hóban felmondta hitelemet  amit tartozásként kihozott 212.500.- Ft-ot befizettem ehhez képest még követel 190.000.- Ft-ot.
Az autóra még áprilisban 67302.- Ft törlesztést, 44000 a májusi törlesztés lett volna az utolsó.
Felhívtam őket egyeztessük le hogyan jött ez ki de normális magyarázatot nem tud adni ennyi kész, ha nem tetszik adjam le az autót. Miután  gyakorlatilag kifizettem
Nem voltam rest visszamenőleg kigyüjtöttem a CHF árfolyamot számításaim szerint nekem jár vissza.
Az autó vételára 2002-ben. 2.493.000.- HUF, Befizettünk indulásnak 542000.- Ft-ot A hitel összege 2.166.400.- Ft Befizetésre került: 3.358.409.- + 93500.- Ft egyéb ügyleti költség, 37000.-Ft késedelmi kamat amelyek  benne vannak ebben az összegben Ezen kívül kér még 100.000 tőke tartozást , 74.000.- árfolyam különbözetet, 15000.- eljárási díjat.
Kihez fordulhatok segítségért? Az utóbbi egy évben állandó fenyegetéseknek vagyunk kitéve semmilyen kérésemre nem reagálnak, a válasz ha nem tetszik adjam vissza a kocsit.
Többször kértem szóban  ill írásban a tételes elszámolást  , erre a válasz  ha mindent kifizettem akkor esetleg küldenek elszámolást addig nekem nem jár.
Hogyan lehetne őket rávenni arra hogy ennek vége legyen végre?!
Teljesen tönkre ment már ettől a családunk, Anyagilag teljesen a nullán állunk a gyerekeimtől veszem el az ételt mert nincs segítségünk már minden létező hitelünk van és mindent fizetek.
De nem marad már ennivalóra  rezsire és semmire csak a hiteleket fizetem abban bízva hogy ki kell tartanunk és egyszer vége lesz ennek. Sokszor éhezik a család mostanában, és segítséget kértem a gyerekeknek az önkormányzattól de nem kaphatnak a gyerekek ebédet nem jár nekünk. Szégyen hogy ide jutottunk de már nem merek segítséget kérni sem.
Talán valaki elolvassa ezt a néhány sort és megnyugtat van kiút és tudok enni adni a gyerekeknek.

2002-ben vásároltam egy autót amit elfelejtettek átadni már rég fizettük a törlesztést,amikor értesítettem én a Bankot Lombard Lízinget hogy nem vettem át semmilyen autót. Amire intézkedve készített egy új szerződést mintha ott indult volna a hitelünk . Emiatt jó néhány hónapig nem kellett hitelt fizetnünk. Folyamatosan reklamáltunk hogy nincs szerződésünk azt a választ kaptuk az átadás átvételi a szerződésünk. 2009-es év különösen nehéz volt felmondták szerződésünket de sikerült vissza állítani minden tartozásomat kifizettem de 38.730.-Ft-ról felemelte a törlesztést 67.302.-Ft-ra 2009.10.05-től ennek megfelelően fizetem kisebb késésekkel Most március hóban felmondta hitelemet amit tartozásként kihozott 212.500.- Ft-ot befizettem ehhez képest még követel 190.000.- Ft-ot. Az autóra még áprilisban 67302.- Ft törlesztést, 44000 a májusi törlesztés lett volna az utolsó. Felhívtam őket egyeztessük le hogyan jött ez ki de normális magyarázatot nem tud adni ennyi kész, ha nem tetszik adjam le az autót. Miután gyakorlatilag kifizettem Nem voltam rest visszamenőleg kigyüjtöttem a CHF árfolyamot számításaim szerint nekem jár vissza. Az autó vételára 2002-ben. 2.493.000.- HUF, Befizettünk indulásnak 542000.- Ft-ot A hitel összege 2.166.400.- Ft Befizetésre került: 3.358.409.- + 93500.- Ft egyéb ügyleti költség, 37000.-Ft késedelmi kamat amelyek benne vannak ebben az összegben Ezen kívül kér még 100.000 tőke tartozást , 74.000.- árfolyam különbözetet, 15000.- eljárási díjat. Kihez fordulhatok segítségért? Az utóbbi egy évben állandó fenyegetéseknek vagyunk kitéve semmilyen kérésemre nem reagálnak, a válasz ha nem tetszik adjam vissza a kocsit. Többször kértem szóban ill írásban a tételes elszámolást , erre a válasz ha mindent kifizettem akkor esetleg küldenek elszámolást addig nekem nem jár. Hogyan lehetne őket rávenni arra hogy ennek vége legyen végre?! Teljesen tönkre ment már ettől a családunk, Anyagilag teljesen a nullán állunk a gyerekeimtől veszem el az ételt mert nincs segítségünk már minden létező hitelünk van és mindent fizetek. De nem marad már ennivalóra rezsire és semmire csak a hiteleket fizetem abban bízva hogy ki kell tartanunk és egyszer vége lesz ennek. Sokszor éhezik a család mostanában, és segítséget kértem a gyerekeknek az önkormányzattól de nem kaphatnak a gyerekek ebédet nem jár nekünk. Szégyen hogy ide jutottunk de már nem merek segítséget kérni sem. Talán valaki elolvassa ezt a néhány sort és megnyugtat van kiút és tudok enni adni a gyerekeknek. Tovább

2 hozzászólás több éve - liptaierzsike - Címkék: jogtanácsadás
Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.