munkanélkülisegély

A munkanélkülisegély fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a munkanélkülisegély vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "munkanélkülisegély" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed jakairen - üdvözlök mindenkit, remélem ingyenes a tájékoztatás, mert az alábbi kérséeim is igazolják rossz helyzetven vagyok.
2008. novemberében 55 évesen munkanélküli lettem, előzőleg 39 éves folyamatos munkaviszonyom volt. Rendben megkaptam, ill. kiszámolták a munkanélküli. 2008. nov - 2009. jul. De ez idő közt és megszakítottam, mivel gondoltam elmegyek dolgozni, ne az állam tartson el. Ez lett a vesztem, sajnos hogy igy gondolkodom. Most jottem já, az jár jól aki nem dolgozik várja a munkanélküli járadékot.
2009. májusában 4 hónapos szerződéssel visszamentem szezoni munkára az előző munkahelyemre segédmunkásnak, ott előzőleg az egyik üzemben volt mint üzemadminisztrátor. Ennek ellenére vállaltam a 3 műszakot, és húzgálta a rakoncákat. Na de nem ez a nagy gondom. Mikor lejárt a szerződésem, visszamentem a munkanélkülibe, közölték most úra számolnak, és igy kiszámoltak még 113 napot, Rákérdeztem, hogy a munkanélküli segélyre ezután 
mikor mehetek, Közölték semmikor - MIÉRT MENTEM VISSZA dolgozni. Ezzel megszakítottam a munkanélkülit, és csak 113 napom van a 180 nap helyet. MIÉRT DOLGOZTAM?Rájöttem azért, hogy el tudják tőlem venni a munkanélküli segélyt. Már már bele őrülök, Ennek az államnak nem az az érdeke, hogy dolgozzunk, büntetnek érte. HÁT MOST LÁTOM MILYEN IGAZA VAN ANNAK, AKI FEKETÉN DOLGOZIK. Segítséget kérek, mit tehetek?  Dögöljek meg. Lehet, hogy ezt teszem.

üdvözlök mindenkit, remélem ingyenes a tájékoztatás, mert az alábbi kérséeim is igazolják rossz helyzetven vagyok. 2008. novemberében 55 évesen munkanélküli lettem, előzőleg 39 éves folyamatos munkaviszonyom volt. Rendben megkaptam, ill. kiszámolták a munkanélküli. 2008. nov - 2009. jul. De ez idő közt és megszakítottam, mivel gondoltam elmegyek dolgozni, ne az állam tartson el. Ez lett a vesztem, sajnos hogy igy gondolkodom. Most jottem já, az jár jól aki nem dolgozik várja a munkanélküli járadékot. 2009. májusában 4 hónapos szerződéssel visszamentem szezoni munkára az előző munkahelyemre segédmunkásnak, ott előzőleg az egyik üzemben volt mint üzemadminisztrátor. Ennek ellenére vállaltam a 3 műszakot, és húzgálta a rakoncákat. Na de nem ez a nagy gondom. Mikor lejárt a szerződésem, visszamentem a munkanélkülibe, közölték most úra számolnak, és igy kiszámoltak még 113 napot, Rákérdeztem, hogy a munkanélküli segélyre ezután mikor mehetek, Közölték semmikor - MIÉRT MENTEM VISSZA dolgozni. Ezzel megszakítottam a munkanélkülit, és csak 113 napom van a 180 nap helyet. MIÉRT DOLGOZTAM?Rájöttem azért, hogy el tudják tőlem venni a munkanélküli segélyt. Már már bele őrülök, Ennek az államnak nem az az érdeke, hogy dolgozzunk, büntetnek érte. HÁT MOST LÁTOM MILYEN IGAZA VAN ANNAK, AKI FEKETÉN DOLGOZIK. Segítséget kérek, mit tehetek? Dögöljek meg. Lehet, hogy ezt teszem. Tovább

4 hozzászólás több éve - jakairen - Címkék: munkanélkül
Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.