sürgős

A sürgős fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a sürgős vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "sürgős" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed csotonyij - Segitségüket kérném az alábbiakban. 2007-ben vettem fel szabadfelhasználásu hitelt mely osszegével jelzálog került a házamra (hitel kiválltás volt). 2008-ban  elmaradtam a befizetésekkel mivel egy fizetésből éltünk az élettársamnak pedig a külföldi munkáltató nem fizetett. 2009 januárban, hogy ne árverezzék el a házat 700.000,- Ft-ot kellett kifizetni. Ekkor közölték BÁR listára tettek.
Na de a lényeg ekkor kértem a segitségüket de nem tudtak segíteni. Én akkort vállaltam, hogy a fizetésemból 60.000,- Ft-ot minden hónapban átutalok de ugyebár ez a havi törlesztésnek csak a fele. Igy megint csak hátralékom keletkezet. Márciusban kértem először sajátkezü irással, hogy a fundamentát szeretném megszüntetni azóta erre még nem kaptam választ. Többször bent voltam de mindig csak nemleges választ kaptam. A hitelfelvételnél nem tudatosodott bennem az, hogy csak 14 évre adják mert az adóstárs a már volt élettársam születési idejét vették figyelembe.
Bementem a FHB Bankba és ismételten megkérdeztem mivel a sajtóban elhangzott minden bank segíteni probál a hiteleseknek hátha én is kapok segítséget.
A válasz még az európai unióban sem fogadták el ezt a javaslatot.
De ami hab a tortán a helyi bankfiókban azt mondta az ügyintéző Ő nem látja az anyagomat majd felhívja a központot válasz nem veszik fel.
De annyit azért  közölt nem érdemes módosítást kérnem mert nem biztos, hogy ezt jóváhagyák.
Ezekután felhívtam a pesti központott  visszahívtak de érdemben ott sem tudnak pontos választ adni.
- módosítást kérhetek-e  mivel a fiam a volt élettársam ( már nem élünk együtt elköltözött Önkormányzathoz bejelentettem )helyett belépne adóstársnak és mivel Ő 27 éves  magassabb jövedelemmel  IRM dolgozó .
- a másik az, hogy a hitellel kapcsolatban csak mindig a végösszeget kapom mennyit kell fizetni mennyi az elmaradás adott esetben de azt, hogy ugyanolyan kivonatot kapjak mint a sima számlák nem tudom mit kellene tenem.
Nem tudom követni a dolgokat szabályosan az oromnál fogva vezetnek.
Egyszerűen el vagyok keseredve mert nincs aki segítene.
Nem akarom elveszíteni a házamat mert földönfutóvá vállnék a 80 éves édesanyámmal, 27 éves fiammal jó magam pedig 53 éves vagyok.
Kérem sürgós segítségüket  és tanácsukat. 
Köszönettel:   Hné Jutka

Segitségüket kérném az alábbiakban. 2007-ben vettem fel szabadfelhasználásu hitelt mely osszegével jelzálog került a házamra (hitel kiválltás volt). 2008-ban elmaradtam a befizetésekkel mivel egy fizetésből éltünk az élettársamnak pedig a külföldi munkáltató nem fizetett. 2009 januárban, hogy ne árverezzék el a házat 700.000,- Ft-ot kellett kifizetni. Ekkor közölték BÁR listára tettek. Na de a lényeg ekkor kértem a segitségüket de nem tudtak segíteni. Én akkort vállaltam, hogy a fizetésemból 60.000,- Ft-ot minden hónapban átutalok de ugyebár ez a havi törlesztésnek csak a fele. Igy megint csak hátralékom keletkezet. Márciusban kértem először sajátkezü irással, hogy a fundamentát szeretném megszüntetni azóta erre még nem kaptam választ. Többször bent voltam de mindig csak nemleges választ kaptam. A hitelfelvételnél nem tudatosodott bennem az, hogy csak 14 évre adják mert az adóstárs a már volt élettársam születési idejét vették figyelembe. Bementem a FHB Bankba és ismételten megkérdeztem mivel a sajtóban elhangzott minden bank segíteni probál a hiteleseknek hátha én is kapok segítséget. A válasz még az európai unióban sem fogadták el ezt a javaslatot. De ami hab a tortán a helyi bankfiókban azt mondta az ügyintéző Ő nem látja az anyagomat majd felhívja a központot válasz nem veszik fel. De annyit azért közölt nem érdemes módosítást kérnem mert nem biztos, hogy ezt jóváhagyák. Ezekután felhívtam a pesti központott visszahívtak de érdemben ott sem tudnak pontos választ adni. - módosítást kérhetek-e mivel a fiam a volt élettársam ( már nem élünk együtt elköltözött Önkormányzathoz bejelentettem )helyett belépne adóstársnak és mivel Ő 27 éves magassabb jövedelemmel IRM dolgozó . - a másik az, hogy a hitellel kapcsolatban csak mindig a végösszeget kapom mennyit kell fizetni mennyi az elmaradás adott esetben de azt, hogy ugyanolyan kivonatot kapjak mint a sima számlák nem tudom mit kellene tenem. Nem tudom követni a dolgokat szabályosan az oromnál fogva vezetnek. Egyszerűen el vagyok keseredve mert nincs aki segítene. Nem akarom elveszíteni a házamat mert földönfutóvá vállnék a 80 éves édesanyámmal, 27 éves fiammal jó magam pedig 53 éves vagyok. Kérem sürgós segítségüket és tanácsukat. Köszönettel: Hné Jutka Tovább

6 hozzászólás több éve - csotonyij - Címkék: fordulhatok, kihez, tanácsadás
1
Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.