van

A van fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a van vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "van" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Saját kérdésed darianaloreskuch1 - gshsjjshsh

gshsjjshsh Tovább

0 hozzászólás 1 éve - darianaloreskuch1 - Címkék: egy, és, fontos, hogy, magántulajdon, segítsen, tőke, vagyok
Saját kérdésed etyek56 - Semmi perc alatt nagy bajba kerültem, az emberi hiszékenységem miatt. Az én esetem nem egyszerü, most az életem került veszélybe.
Azért írom le nektek, hogy okuljatok az én hibámból, és veletek soha ne történjen meg ami velem.
Már kilenc éve éltem valakivel, aki nálam kilenc ével fiatalabb volt.
Azt hittem minden a legnagyobb rendben. Aztán egy szép napon közölte velem vége, ez edig ok. mással is történt már ilyen.
Viszont elment az én házamból, oly módon, hogy minden adóságunk rám maradt, mivel arra vigyázott, hogy minden az én nevemen legyen.
Na ez már nem piskóta. Az én nyugdíjam és mellette a jövedelmem
nem fedezi a kiadásaimat, magyarul, se enni, se gyógyszerekre nincsen pénzem.
Letarolta a két hitelkártyámat, meg még felvettem egy személyi kölcsönt is így havi törlesztőm 61.121.-ft. no ez csak a bankoké.
Itt még nem  fizettem rezsit, nem is ettem kifújtam.
Megpróbálkoztam, talán egy adóságrendező segítségemre lehet, bár semmi kedvem a házat jelzálog alá tenni, de mint kiderült nem is kell félnem tőle, hiszen valószinüleg még az ötmilliót sem éri el az ára, mivel vidéken van, nem frekventált környezetben, és a bankok erre már nem harapnak.Szóval egy hetem így telt el, hogy minden nap hitelt kerestem, de mivel még százezer nettóm sincs, és rengeteg fizetnivalóm, így aztán minden kapu bezárult előttem. Hát nem tudom mit lehetne tenni, gondoltam már egy harmadik munka bevállalására is, de a környékünkön még az sincs, ez Bács-kiskun. Egyszóval már írtam tanácsadóknak, a hitelklinikára, bár azt hiszem, az csak egy üres honlap, hiszen többszöri próbálkozásomra is némák maradtak. Mindenféle KHR-s-nek ígértek nagy megoldásokat, én nem vagyok az mégsincs megoldás. Hát ha valaki tud akkor segítsen még mielőtt elvérzek. Köszi, hogy végig olvastatok, vigyázzatok magatokra, így ne járjatok!!!

Semmi perc alatt nagy bajba kerültem, az emberi hiszékenységem miatt. Az én esetem nem egyszerü, most az életem került veszélybe. Azért írom le nektek, hogy okuljatok az én hibámból, és veletek soha ne történjen meg ami velem. Már kilenc éve éltem valakivel, aki nálam kilenc ével fiatalabb volt. Azt hittem minden a legnagyobb rendben. Aztán egy szép napon közölte velem vége, ez edig ok. mással is történt már ilyen. Viszont elment az én házamból, oly módon, hogy minden adóságunk rám maradt, mivel arra vigyázott, hogy minden az én nevemen legyen. Na ez már nem piskóta. Az én nyugdíjam és mellette a jövedelmem nem fedezi a kiadásaimat, magyarul, se enni, se gyógyszerekre nincsen pénzem. Letarolta a két hitelkártyámat, meg még felvettem egy személyi kölcsönt is így havi törlesztőm 61.121.-ft. no ez csak a bankoké. Itt még nem fizettem rezsit, nem is ettem kifújtam. Megpróbálkoztam, talán egy adóságrendező segítségemre lehet, bár semmi kedvem a házat jelzálog alá tenni, de mint kiderült nem is kell félnem tőle, hiszen valószinüleg még az ötmilliót sem éri el az ára, mivel vidéken van, nem frekventált környezetben, és a bankok erre már nem harapnak.Szóval egy hetem így telt el, hogy minden nap hitelt kerestem, de mivel még százezer nettóm sincs, és rengeteg fizetnivalóm, így aztán minden kapu bezárult előttem. Hát nem tudom mit lehetne tenni, gondoltam már egy harmadik munka bevállalására is, de a környékünkön még az sincs, ez Bács-kiskun. Egyszóval már írtam tanácsadóknak, a hitelklinikára, bár azt hiszem, az csak egy üres honlap, hiszen többszöri próbálkozásomra is némák maradtak. Mindenféle KHR-s-nek ígértek nagy megoldásokat, én nem vagyok az mégsincs megoldás. Hát ha valaki tud akkor segítsen még mielőtt elvérzek. Köszi, hogy végig olvastatok, vigyázzatok magatokra, így ne járjatok!!! Tovább

8 hozzászólás több éve - etyek56 - Címkék: akin, lehet, nem, segíteni
1
Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.