mmm

Mi az a pilótajáték?

Mi az a pilótajáték?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

fatouapia

0 pont Jó Rossz fatouapia - több éve

Szia kedves, hogy vagy? a nevem Miss Fatou Apia, láttam a profilodat ma (www.prosperal.hu), és szeretnék elérni, ezért kérjük, próbálja meg, és lépjen kapcsolatba velem közvetlenül az én e-mail címre (fatouapia@hotmail.com), hogy én tud küld a képeimet, és részletek magam rendben thanx Fatou Apia.

———————

Hi dear, how are you? my name is Miss Fatou Apia , i saw your profile today on(www.prosperal.hu) and wish to reach you, so please try and contact me direct to my email address (fatouapia@hotmail.com) so that i can send my pictures and details about my self okay thanx Fatou Apia.

Istvan

0 pont Jó Rossz Istvan - több éve

Általában nagy összeget kell fizetni belépéskor, ami nincs kompenzálva. Nincs igazán használható termék, a hangsúly az emberek beléptetésén van és lehet, hogy nincs is cég mögötte. További részleteket a Wikipedia-n tudsz olvasni. http://hu.wikipedia.org/wiki/Pil%C3%B3taj%C3%A1t%C3%A9k
Istvan

0 pont Jó Rossz Istvan - több éve

A motivációs rendszerben általában úgy történik, hogy a beszervezés több haszonnal jár, mint az értékesítés, így a hálózat növekedése kulcsfontosságú az életben maradáshoz.
Istvan

0 pont Jó Rossz Istvan - több éve

A pilótajáték, vagy más néven piramisjáték olyan rendszer, amibe a belépő tagok a befizetett díjját a felettük lévő személyek kapják meg.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.