marján katalin

Köszönöm Veci ! nemtudom van e esélyem,de szakad a család.Egyre reménytelenebb minden.Nemengedi a szeretet,hogy végle...

Köszönöm Veci ! nemtudom van e esélyem,de szakad a család.Egyre reménytelenebb minden.Nemengedi a szeretet,hogy végleg megváljak tőlük.Az elkeseredésem olyan nagy,hogy kibírhatatlan.Ezt míg élek elkell viselnem.Van értelme ????????

arrow marján katalin - több éve - Fogalmak kategória -

Címkék: jog, lakáshitel, pénzügy, válsághelyzet

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 3 hete

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os

A pénz súlya a súlyos egyén között

Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 3% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 2-25 évig vagy annál többet visszafizethet.
E-mail: istvan.janos89@gmail.com
Whatsapp : +33 7 52 44 03 52
hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Kedves Katalin! Mélyen együtt érzek veled, a család ad erőt a terhek elviselésére. Átérzem a helyzeted, mert mi is filléres gondokkal küszködünk. Nem tudok már útbaigazítást adni, a banki terület útvesztőjében nincs ismeretem. Kívánok mielőbbi megoldást számotokra. Üdvözöllek Veci

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.