Szabolcs

Mi az a Konzorcium?

Mi az a Konzorcium?

arrow Szabolcs - több éve - Fogalmak kategória -

Címkék: konzorcium

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

dellloan

0 pont Jó Rossz dellloan - több éve

AKÁR SZEMÉLYES / ÜZLETI / BEFEKTETÉSI HITEL?

Több mint 1 milliárd dollárt bocsátottunk rendelkezésre az üzleti hitelekbe több mint 15 000 vállalkozóhoz hasonlóan, mint te. Saját kockázatkezelési technológiánkat használjuk, hogy megfelelő üzleti kölcsönt nyújtsunk Önnek, hogy növekedjen a vállalkozásod. Szolgáltatásaink gyorsak és megbízhatóak, a hiteleket a sikeres alkalmazás után 24 órán belül jóváhagyták. Legalább $ 5,000 és legfeljebb 500 millió dolláros hiteleket kínálunk.

Találsz magadban egy kis bajban a kifizetetlen számlákkal, és nem tudod, hogy hová menj vagy hova forduljon? Mi a helyzet egy jó hírű adósságkonszolidációs cég megtalálásával, amely segíthet csökkenteni a havi részleteket, így megfizethető visszafizetési lehetőségeket, valamint a hónap végéig fizetni kell a helyiséget, és meg kell fizetni a számlát? A Dell Loan Home a válasz. Csökkentse kifizetéseit, hogy megkönnyítse a havi költségeket. E-mail (Dellloan@aol.com)

Carlos

0 pont Jó Rossz Carlos - több éve

Szüksége van egy hitel? Voltál már keres, ahol kap hitelt? Voltál már próbálok bármilyen hitelt? akkor jelentkezz most itt? (carlosellisonfinance@outlook.com), ha azt akarjuk, hogy megfizethető kölcsön. Hitel ajánlat itt egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Írjon nekünk most, ha érdekel.

dubeczne

0 pont Jó Rossz dubeczne - több éve

Konzorcium: a részes felek (tagok) polgári jogi szerződésben szabályozott munkamegosztásán alapuló együttműködése valamely feladat, projekt közös megvalósítása céljából. A konzorciumnak, mint szervezetnek sem a polgári jog, sem a közigazgatási jog szabályai szerint nincs jogképessége, nincs önálló – a tagoktól független – jogi érdeke sem. A konzorcium tagjai polgári jogi társaság tagjai.

Jozsef

0 pont Jó Rossz Jozsef - több éve

Egy adott cél, projekt megvalósítására létrehozott, vállalatok közötti együttműködés.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.