kisvallalkozo

Aktuális pályázatok iránt érdeklődöm, tudtok segíteni?

Aktuális pályázatok iránt érdeklődöm, tudtok segíteni?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

A startlapon is elég sok pályázatokkal, pályázat írással kapcsolatos dolgot találhatsz, például a http://palyazatiras.lap.hu/ oldalon.
midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Az Eu is egyébként rengeteg pályázatot csinál, rengeteg oldal van, ami ezzel foglalkozik: http://www.eutamogatasinfo.hu/ A támogatások jelentős részét meg lehet nézni.
midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Rengeteg cég csinál pályázatokat, egy kicsit részletesebb adatok kellenének, hogy mit is keresel pontosan. Csak néhány lehetőség. A szociális és munkaügyi minisztérium is csinál ilyen pályázatokat, ezeket is érdemes lapozgatni. http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=1052&articleID=5763&ctag=articlelist&iid=1

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.