servillo

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os A pénz súlya a súlyos egyén között Nekem van egy 11.000.000 € ...

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os A pénz súlya a súlyos egyén között Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 2% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 5-25 évig vagy annál többet visszafizethet. E-mail: francesco.servillo85@gmail.com hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön. Az ajánlat minden személy számára érvényes

arrow servillo - 4 hónapja - Hazai gazdaság kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 3 hónapja

átmeneti kölcsönt szerettem volna.felvettem az emailben szereplő úrral a kapcsolatot.750 eurót kért, hogy azonnal intézkedik a hitel folyósításáról. Miután megkapta a 750 eurót, elindult a dolog. És jött a szerződés. A szerződés természetes dolog, csak az nem hogy újabb 1.650 eurót kérnek, amiről a tájékoztatás alkalmával szó sem esett. 1 napig alkudoztunk, majd abbahagytuk. Tekintve ekkora összeget nem tudtunk neki kifizetni. Miután kijelentették hogy a 2. fizetés nélkül nincs hitel, kértem utalja vissza az előre kért összeget. Most arra várok, és majd leírom, hogy ez megtörtént-e. Ennyit a segítségekről. Először úgy tájékoztatnak nincs több költség, majd ahogy megkapják a kért fizetést, jön a következő kérés. Csak tájékoztatásnak írom mindenkinek mire is számítson ha egyszer befizet valahová. Jelentkezem hogy visszaadta e a befizetést, vagy mi történt.És köszönöm ha valakinek segítettem vele, ne járjon így ahogy én. a kapcsolatot az alábbi emailen tartottuk és a hangouton. servillo85@gmail.com

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 3 hónapja

átmeneti kölcsönt szerettem volna.felvettem az emailben szereplő úrral a kapcsolatot.750 eurót kért, hogy azonnal intézkedik a hitel folyósításáról. Miután megkapta a 750 eurót, elindult a dolog. És jött a szerződés. A szerződés természetes dolog, csak az nem hogy újabb 1.650 eurót kérnek, amiről a tájékoztatás alkalmával szó sem esett. 1 napig alkudoztunk, majd abbahagytuk. Tekintve ekkora összeget nem tudtunk neki kifizetni. Miután kijelentették hogy a 2. fizetés nélkül nincs hitel, kértem utalja vissza az előre kért összeget. Most arra várok, és majd leírom, hogy ez megtörtént-e. Ennyit a segítségekről. Először úgy tájékoztatnak nincs több költség, majd ahogy megkapják a kért fizetést, jön a következő kérés. Csak tájékoztatásnak írom mindenkinek mire is számítson ha egyszer befizet valahová. Jelentkezem hogy visszaadta e a befizetést, vagy mi történt.És köszönöm ha valakinek segítettem vele, ne járjon így ahogy én.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.