hotiva1208

Kedves olvasók a segítségetekre lenne szükségem! Én egy ifjú koromat élő gyermek vagyok tele reménnyel és szeretette...

Kedves olvasók a segítségetekre lenne szükségem! Én egy ifjú koromat élő gyermek vagyok tele reménnyel és szeretettel szegényes körülmények között élek nagy család vagyunk kis álmokal!! 9-en élünk egy háztartásban! A számlák is halmozodnak a kifizetetlen csekek nagyon nehéz hejzetben vagyunk és szégyellem,hogy it próbálok meg egy kis segítséget kérni! De számomra a szegénység az nem szégyen csak kellemetlen! Így hogy a szüleim sem dolgoznak még nehezebb helyzetben vagyunk sajnos nem veték fel őket így hát csak a családi pótlékra számíthatunk az Iskola is a nyakunkon és azért 6-gyereket beiskoláztatni nem könnyű dolog! Kérem önöket ha valaki tud segíteni anyagilag vagy ruházatban az kérem segítsen rajtam és a családomon számukra én vagyok a remény számomra pedig önök! Kérem segítsenek! Az elérhetőségem : tivi1208@gmail.hu erre küldheti az üzenetét! Az Otpbank számlaszám: 11773346-02108269 erre küldheti azt az összeget mivel segítik minden napjainkat Számomra a remény hal meg utoljára! Előre is nagyon köszönöm!

arrow hotiva1208 - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Címkék: segitség

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 1 hónapja

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os

A pénz súlya a súlyos egyén között

Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 3% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 2-25 évig vagy annál többet visszafizethet.
E-mail: istvan.janos89@gmail.com
Whatsapp : +33 7 52 44 03 52
hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.