Erste-Invest Hungária Szöv.

Kiknek mondott fel az Erste-Invest Hungária Szövetkezet?

Kiknek mondott fel az Erste-Invest Hungária Szövetkezet?

arrow Erste-Invest Hungária Szöv. - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

bbs

+1 pont Jó Rossz bbs - több éve

Kedves Zakar Győző nevét használó! Feltűnő a hiteltelensége és a mellébeszélése! Minden bizonnyal Ön is egy munkáját rosszul végző tagja a néhány nem menesztett vezetőjének a szövetkezetnek! (De majd erre is fény derül)

Mielőtt azonban további sorozatos törvénysértéseket követne el, a “tagok” nevében fel kell, hogy hívjam a figyelmét arra a tényre mely szerint a szövetkezet nem áll a törvény felett, valamint a demokratikus gazdasági szervezet közel sem azt jelenti, hogy 150 “taggal” szemben kizárólag egy-két vezető szava érvényesül.

A Szövetkezet gazdálkodása és működése a sosem volt nyilvános még az igazgatók között sem. A Szövetkezet ellen természetesen lehet törvényes keretek között rendőrségi, munkaügyi, adóügyi eljárást kezdeményezni!

A szövetkezet gazdasági tevékenységébe szervesen illeszkedik annak szervezése, tagjainak és vagyonának növelése, de nem épülhet csak erre, hiszen az egyoldalú cserét piramisjátéknak hívják!

A glugy álnéven író lehet, hogy az egyike azoknak a volt szövetkezeti alkalmazottaknak, akik engedély nélkül nyitottak házipénztárakat annak érdekében, hogy a szövetkezet tagjaitól beszedetT részjegyek ellenértékét a szövetkezet céljaira használják fel, hiszen a szövetkezettől még az irodabérleti díjat sem kapták meg!

Ezt a tevékenységüket azonban a szövetkezet észlelte és a szövetkezet kisvártatva eldöntötte, hogy létre sem jött a munkaszerződésük, de ha igen, akkor nem tettek annak eleget…

Nyilvánvaló, hogy ön az elkövetők között van! A szövetkezet nem teszi meg glugy álnéven egyeLőre (igen, ezt így írják) ismeretlen tettes ellen a feljelentését!

Ennek hatására minden bizonnyal hamarosan fény derül a “tagoknak” kárt okozó személyek (mint pl. az ön) tevékenységére is!

Üdvözlettel: BBS
(Nyugodtan nyomozzon utána a nevemnek!)

Erste-Invest Hungária Szöv.

0 pont Jó Rossz Erste-Invest Hungária Szöv. - több éve

Kedves glugy feltűnő a tájékozottsága! Minden bizonnyal az egyik munkáját rosszul végző menesztett dolgozója a szövetkezetnek! (De majd erre is fény derül)
Mielőtt azonban további sorozatos törvénysértéseket követne el, a szövetkezet nevében fel kell, hogy hívjam a figyelmét arra a tényre mely szerint a szövetkezet a törvény által védett önálló, demokratikus gazdasági szervezet.
A Szövetkezet gazdálkodása és működése a cégnyilvánosságnak megfelelően nyilvános és abba ? megfelelő keretek között ? (amit törvény szabályoz) bárki betekintést nyerhet!
A Szövetkezet ? mint demokratikus szervezet ? ellen nem lehet törvényes keretek között rendőrségi eljárást kezdeményezni!
A szövetkezet gazdasági tevékenységébe szervesen illeszkedik annak szervezése, tagjainak és vagyonának növelése!
Ezen a glugy álnéven Ön nyilván az egyike azoknak a volt szövetkezeti alkalmazottaknak, akik engedély nélkül nyitottak házipénztárakat annak érdekében, hogy a szövetkezet tagjaitól beszedet részjegyek ellenértékét saját céljaikra használják fel!
Ezt a tevékenységüket azonban a szövetkezet rendkívül rövid időn belül észlelte és megszüntette a visszaélések lehetőségét.
Nyilvánvaló, hogy Ön az elkövetők között van! Ezért a szövetkezet megteszi glugy álnéven egyenlőre ismeretlen tettes ellen a feljelentését!
Ennek hatására minden bizonnyal hamarosan fény derül a szövetkezetnek kárt okozó személyek (mint pl. az Ön) tevékenységére is!
Üdvözlettel: Zakar Győző ügyvezető elnök

Erste-Invest Hungária Szöv.

-1 pont Jó Rossz Erste-Invest Hungária Szöv. - több éve

Rossznak ítélték. Mutassd

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.