diversity

Mekkora lesz a bércsökkenés a közférában?

Mekkora lesz a bércsökkenés a közférában?

arrow diversity - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Címkék: bérezés, juttatások

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

tarns

0 pont Jó Rossz tarns - 2 hete

Pénzügyi problémái vannak, amelyek soha nem szűnnek meg. Tisztánlátásra van szükséged a jövőd irányításához. Az Ön igényeihez igazított rituálékkal látom el a termékeket, amelyek a test privát részeinek nagyítását és a szexuális gyengeség ellen hatnak #Hounpkodoté
https://www.youtube.com/results?search_query=hounpkodot%C3%A9

Bzsolt

0 pont Jó Rossz Bzsolt - több éve

A nominális bérbefagyasztás, illetve a 13. havi juttatások elvonásának hatására jövőre 12 százalék körüli reálbércsökkenés lehet a költségvetési szférában. Ilyen mértékű visszaesésre utoljára az 1995-ös stabilizáció idején volt példa. 2009 az első olyan év lehet ebben az évtizedben, amikor a versenyszektor (hivatalos) átlagkeresete meghaladja az állami alkalmazottak átlagjövedelmét.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.