Cujo

Mikorra várható az euró bevezetése Magyarországon?

Mikorra várható az euró bevezetése Magyarországon?

arrow Cujo - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Címkék: a-pénz, euro, euro-bevezetés, pénzügy

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

carlosross

0 pont Jó Rossz carlosross - 3 hónapja

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: Carlosross2013@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 2% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért.

Atentamente. Carlos Ross

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 4 hónapja

Helló
Mit igényel a valódi hitel?
Kérjen gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére és a projektek finanszírozására a legalacsonyabb 3% -os árfolyamon. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma a mariageanina01@gmail.com címen
köszönöm

Viky13

0 pont Jó Rossz Viky13 - több éve

Hadd ne tippeljük meg:P Még a szakértők sem tudják szerintem... De igyekszem diplomatikus választ adni: Magyarország európai uniós csatlakozási szerződésének egyik pontjában kötelezettséget vállalt az euro bevezetésére. Az euro bevezetésének időpontja a makrogazdasági, és az ún. maastrichti kritériumok teljesítésének függvénye, az erre vonatkozó döntést az EKB és az Európai Bizottság kedvező értékelése és az Eueópai Biozottásg javaslata alapján, az Európai Parlamentben folytatott konzultációt, valamint az állam és kormányfői összetételben ülésező Tanácsban folytatott vitát követően az EU tagállamok pénzügyminiszterei hozzák meg. A közös pénznem bevezetésével a monetáris politika súlypontja az egyes tagországokból átkerül az euroövezet jegybankjaként szolgáló Európai Központi Bankba (EKB). A magyar gazdaság már bekapcsolódott az unió gazdasági vérkeringésébe, ezért érdeke, hogy pénzét is a stabil euróhoz kösse.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.