Casillas

Milyen "normális" árfolyamra várják a forintot a szakértők?

Milyen "normális" árfolyamra várják a forintot a szakértők?

arrow Casillas - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Címkék: forint, forintgyengülés, hazai-gazdaság

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 1 éve

Helló,
Mrs. Mrs.
vele e-mailben: mariageanina01@gmail.com
Maria Geanina, aki Franciaországban él, minden olyan segítségért, akinek segítségre van szüksége egy projekt finanszírozásához, vagy egy olyan hitel, amely a semmiből indul, amire szükségem van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem:
3% -os kamatláb
gyors kölcsön túl sok protokoll nélkül. Ha kölcsönre van szüksége az egyén között, kapcsolatba léphet vele e-mailben: mariageanina01@gmail.com

Cujo

0 pont Jó Rossz Cujo - több éve

Az elemzők eddig a 280 és 290 forint közötti euróárat tartják a “normálisnak”, azaz ezen a határon belül várják az ingadozásokat is. A hőn áhított 280-as határ alatti értékre pedig csak akkor van lehetőség, ha a nemzetközi tőzsdei hangulat nagyban javulásnak indulna. Így tehát a 290-es határ feletti értéket pedig akkor kapjuk, ha a nemzetközi gazdaság még jobban romlásnak indul.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.