diversity

Mit határoz meg a jegybanki alapkamat?

Mit határoz meg a jegybanki alapkamat?

arrow diversity - több éve - Hazai gazdaság kategória -

Címkék: alapkamat, jegybank

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

tarns

0 pont Jó Rossz tarns - 2 hete

Pénzügyi problémái vannak, amelyek soha nem szűnnek meg. Tisztánlátásra van szükséged a jövőd irányításához. Az Ön igényeihez igazított rituálékkal látom el a termékeket, amelyek a test privát részeinek nagyítását és a szexuális gyengeség ellen hatnak #Hounpkodoté
https://www.youtube.com/results?search_query=hounpkodot%C3%A9

Bzsolt

0 pont Jó Rossz Bzsolt - több éve

A bankok az általuk nyújtott hitelekhez általában a központi bankoktól vesznek fel hiteleket (mert legtöbbször nincs annyi forgótőkéjük). A kereskedelmi bankok a jegybanki alapkamat alapján törlesztenek, ezt a kamatlábat kissé megemelve kapunk mi, fogyasztók hiteleket. És a jegybanki alapkamatnál kissé alacsonyabban kamatozik a lekötött betétünk. Tehát gyakorlatilag azt határozza meg, hogy milyen feltételekkel kaphatunk hiteleket.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.