servillo

HITEL AJÁNLAT PÉNZT?? Jó napot, Mr and Mrs hitel Ajánlat pénzt között különösen az 1000€ 30. 000. 000€ minden embe...

HITEL AJÁNLAT PÉNZT?? Jó napot, Mr and Mrs hitel Ajánlat pénzt között különösen az 1000€ 30. 000. 000€ minden ember, aki feltételek a visszatérítés a kamat, amelyet a százalékos aránya 3%. A kegyelem az, hogy szeretném felvenni a kapcsolatot, a komoly emberek, hogy képes legyen visszafizetni a hiteleket. Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben további információk mail: francesco.servillo85@gmail.com

arrow servillo - 11 hónapja - Hirdetés és marketing kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 11 hónapja

Francesco Servillo úr 750 euró elóleget kért, hogy hitelt ad. Miután elkészült félig azt mondta jön a kölcsönszerződés.Ami újabb 1.650 eurós fizetést tartalmazott. Már harmadik hete hogy a 750 euró nem került vissza a számlámra. Ezt mindig jelzem, hogy aki kapcsolatot teremt vele ezekkel számoljon. Egyik nap írt, hogy 10%-t levon a költségekre, ám 3 hete ingyen használja a pénzemet. Csütörtök volt a végső ígéret hogy visszaadja, ám az éjjel azt írta, hogy az utalás nem indult el. Az előre kért összegekkel mindenki így gondolkodjon. Ha visszakapom jelezni fogom. üdv.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.