dóri12

Melyik a legmegfelelőbb bankkártya a számomra?

Melyik a legmegfelelőbb bankkártya a számomra?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Ha pénzügyek

0 pont Jó Rossz Ha pénzügyek - több éve

A kárty igénylésnél érdemes figyelni a fizetési szokásokra, mennyire használod aktívan a kártyát, kp. vagy kártyás fizetést részesítesz előnyben, fontos-e, hogy személyesen is intézhesd a banki ügyeid vagy biztonsággal használod az internetet, van-e állandó átutalás, havonta hány tételt jelent ( csekken fizetsz) stb. Ezek mind fontos szempontok a bankválasztásnál.

Az AXA nál például nincs készpénzforgalom, akinek az a fontos akkor hiába a jó feltételek, nem fogja használni.

bunora

0 pont Jó Rossz bunora - több éve

Nem csak a bankkártyát kell kiválasztani, hanem a bankot is ahol a kártyát igényeljük.Az AXA bank kínálja a legjobb feltételeket, legnagyobb kamatot és ingyenes a szolgáltatása, így a bankkártya is.Segítek bunora20@gmail.com

dóri12

0 pont Jó Rossz dóri12 - több éve

A bannkártya kiválasztásánál a www.bankkartya.hu-ta kattintva könnyen és gyorsan kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb bakkártyát,aszerint, hogy milyen célra szeretnénk felhasználni.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.