hoborneerika

Azt szeretném megkérdezni,hogy volt e már olyan aki megkapta ettől a cégtől az igényelt hitelét és nem hosszú idő elt...

Azt szeretném megkérdezni,hogy volt e már olyan aki megkapta ettől a cégtől az igényelt hitelét és nem hosszú idő elteltével. Meg van az okom amiért ezt kérdezem!!!

arrow hoborneerika - több éve - Hitel kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

hoborneerika

0 pont Jó Rossz hoborneerika - több éve

Bocs,bár már fent megírtam,hogy a Group center cégről van szó.

hoborneerika

0 pont Jó Rossz hoborneerika - több éve

Köszönöm szépen a segítségedet,mert ez nagyon fontos nekem ,mivel én nem is magamnak veszem fel,hanem hitelügyintéző révén másoknak intézek hitelt és így nem szeretnék senkit olyan dologba belevinni amibe én sem mennék bele.Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!!!!!

marján katalin

+1 pont Jó Rossz marján katalin - több éve

Most is aztmondom,hogy figyeld az előzőekben írt szavakat. FOGYASZTÓI CSOPORT az tuti. Ne menj bele !!!!!!!!

hoborneerika

0 pont Jó Rossz hoborneerika - több éve

a grup center cégről van szó.Velük kapcsolatban éedeklődnék és köszönöm hogy segítetek.

marján katalin

0 pont Jó Rossz marján katalin - több éve

voti vigyázz !!!!!!!!!!addig semmit neírj alá,míg nagyon odafigyelve átnem olvastad a szerződést.Az a szó,hogy regisztrációs díj,nekem 160 ezer ft-omba kerűlt.+az első havi törlesztőrészlet helybeni befizetése. Figyeld a szövegben a következő szavakat ! FOGYASZTÓI CSOPORT-KÖZJEGYZŐ elötti SORSOLÁS. Majd ha téged sorsolnak ki,akkor kapsz pénzt.Minél többhavi előtörlesztést bevállalsz, ( egyösszegbe befizetve )annál elöbb lesz eredmény.EZT ŐK MONDJÁK !!! éN AZÉRT FORDÚLTAM ILYEN HITELHEZ,MERT NEMVOLTNZEM,NEM AZÉRT,HOGY A TŐKÉJÜKET GYARAPÍTSAM AMIBŐL A TÖBB PÉNZZEL RENDELKEZŐK ELÖBB KAPJANAK. már két nap után felmondtuk a szerződést,de semmit nemkaptunk vissza.majd 15 év múlva 1 törlesztőrészletet. A regisztrációs díj a táptalajuk.Légy ÓVATOS !

Andi23

0 pont Jó Rossz Andi23 - több éve

szia!Erről tapasztalatom nekem nincs de egyik ismim nincs jó véleménnyel..Üdv:Andi23

voti

0 pont Jó Rossz voti - több éve

Sziasztok!

Én most mennék hitel-szerződést kötni a Group Saving Kft.-hez.Megéri a regisztrációs díj? Valóban kiutalják a hitelt?Már sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban…olyan írjon, akinek van tapasztalata!

Üdv

A.:)

Andi23

0 pont Jó Rossz Andi23 - több éve

Nem irtad milyen cégtől,ird már ide mert igy nem tudok segiteni ha nem tudom miről van szó,Üdv:Andi23

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.