Istvan

Gyors kölcsön átverés? Provident mennyire problémás?

Gyors kölcsön átverés? Provident mennyire problémás?

arrow Istvan - több éve - Hitel kategória -

Címkék: gyors-kölcsön, provident, provident-hitel

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Tordai Istvánné

0 pont Jó Rossz Tordai Istvánné - 10 hónapja

195.000.-ft-ot vettem fel és 2 hónap alatt visszafizettem a hitelt csak éppen rossz ESB egyenleget közöltek velem….25.000.-ft-al többet amit a mai napig nem kaptam vissza.Többszöri megkeresésükre sem volt hajlandó felhívni az érintett munkatársuk egyenleg egyeztetés miatt…pedig többször kapott sms-t a nyíregyházi fióktól…állítólag! Nem tudom,hogy 2 hónap elteltével sem tűnik szembe senkinek,hogy esetleg itt többet fizettek vissza!!!....netán visszautalom vagy küldöm?Mindenki mossa kezeit ez ügyben!! Azt fontolom,hogy a központi irodában talán tudnak érdemi segítséget nyújtani…

Jaroslav

+1 pont Jó Rossz Jaroslav - 1 éve

A Provident jelenleg egy hivatalosan működő uzsora kölcsönt nyújtó cég!Meddig?Remélem már nem sokáig!A képviselői egy része hitelt helyez ki boldog és boldogtalannak,miközben azzal sem foglalkoznak, hogy majd az adott munkanélküli szerencsétlen nyomorult vissza tudja-e fizetni!Főleg a nagyon szegény és hátrányos helyzetben lévő keleti megyékben szedi áldozatait a Provident!Sajnos a válságot és a nyomort ezek a gyorskölcsön néven futó hitelek tovább mélyítik!Jó lenne ha a jelenlegi kormányzat erre a problémára is találna valamiféle megoldást.Egyébként egyre többen élnek a nem visszafizetés lehetőségével.A Provident szerződések elég semmit mondóak és nincs bennük semmi!Persze ezt csak az veszi észre aki ért egy kicsit a joghoz.Nem szabadna a kormányzatnak ezt a fajta gyorskölcsönt engedni!Akik a Provident hiteleit felveszik azt azért teszik, mert a tényleges bankok nem adnak neki hitelt.Kik veszik fel?Munkanélküliek,KHR listások,minimálbéresek stb.Aztán persze a jó részük nem tudja visszafizetni.Az uzsora kamat meg persze nő! Aztán persze jönnek a behajtó cégek(semmiféle hatósági jogkörrel nem rendelkeznek!) zaklatják és fenyegetik az adóst.Persze a végén a Provi benyeli a kintlévőségének egy részét!Miért?Mert ha a ki helyezett uzsora kölcsönnek csak a fele visszajön, már akkor is többszörös haszna van!Szóval jó lenne tényleg ha a kormányzat találna erre a problémára valami megoldást, még mielőtt nem lesz nagyobb baj.Üdv:Jaroslav!

Todi 1979

0 pont Jó Rossz Todi 1979 - 1 éve

hogy van ez rendesen fizetem a kölcsönt és adtak eg y ujabb ajánlatot és már sokadszora igényeltem de nem adják meg hivatkozásal alapul hogy a rendszer adja a gép a gépnek is ember kell hogy be állitcsa 2 honapja várok a hitelemet rendesen fizetve hogy legyen valami

adamka85

0 pont Jó Rossz adamka85 - 1 éve

Sajnos én képviselő voltam. Tudom, hogy a Providentben milyen hitel kihelyezések vannak . A képviselőket folyamatosan nyomás allá helyezték a statisztika miatt a vezetők. Van olyan csoportvezető aki maximálisan kihasználja a képviselőket. Én olyan hülye voltam, hogy pénz adtam neki , mert meg sajnáltam. Most már futhatok a pénzem után , mert nincs szándékába vissza adni a tartozását. Ezt azért irtam, hogy a Providentben tudják, hogy milyen csopvezetők vannak.

lacókám

0 pont Jó Rossz lacókám - 1 éve

Igen csak a csóróknak adják mert máshol nemkapnak hitelt!És utánna nemtudják fizetni!Akinek jó a fizetése és nincs tartozása mindenhol ad a bank!

kakukfű

0 pont Jó Rossz kakukfű - több éve

felhivtam a provident tel.számot.Kérdeztem hogy családi és gyesből vagyok és szertnék kölcsönt felveni.Az volt a válasz hogy arra nem adnak.hát akkor hadkérdezem már meg hogy hogy a területi képviselö meg adot ill. engedélyezte a központ??!!

polik37

+1 pont Jó Rossz polik37 - több éve

Sajnós én se túdóm fizetni és a bankók meg ójan szigórúak hógy óttse kapók ijenkór mitt tegyek ????akaszam fell magam mert senki nincs aki a bajba segitene,csaló szélhámósók mint a miniszterek.de ha valaki túd valami mególdást irjón.NAGYÓN SÜRGÖS LENE:

zsukka78

+1 pont Jó Rossz zsukka78 - több éve

Sziasztok misem tudjuk fizetni a provit a képviselő meg egy csaló pénzt fogad el üzletkötésért
Kértem fizetési haladékot de csak fenyegetni tudnak

zsukka78

0 pont Jó Rossz zsukka78 - több éve

Sziasztok misem tudjuk fizetni a provit a képviselő meg egy csaló pénzt fogad el üzletkötésért
Kértem fités haladékot de csak fenyegetni tudnak

Hermione78

0 pont Jó Rossz Hermione78 - több éve

Sziasztok mi sajnos nemtudjuk fizetni a providentet ami 78000-ft és külsö behajtóval fenyegetnek valaki mondja meg mit tesz a külsö behajtó köszi elöre is.

hnikol

0 pont Jó Rossz hnikol - több éve

Azt olvastam, hogy abban az esetben kell több, mint dupláját visszafizetni a felvett pénznek, ha valaki otthoni szolgáltatást igényel, ugyanis ilyenkor felszámítanak kiszállási költséget-ezt ők nem így nevezik. Ha viszont bankkártyáról megy a törlesztés, akkor gyakorlatilag nem sokkal kell többet visszafizetni.

hnikol

-1 pont Jó Rossz hnikol - több éve

Rossznak ítélték. Mutassd
andyka78

0 pont Jó Rossz andyka78 - több éve

hozásolásom nagy átverés az egész mert beadtam a kérelmet már 3 rom szor és mindig elutasitot indoklás nélkül .az a kifogásuk hogy ahol lakom valaki vett fel náluk hitelt és nem fizette vissza,holot én meg vásároltam az ingatlant .uzsorások az egész banda és ugy beszélnek az emberrel mit a kutyával.ezért kár hirdetni magukat.

petrovics attila

0 pont Jó Rossz petrovics attila - több éve

Eggyetértek mindazokkal akik ,mint uzsora kölcsönként értékelik,s valóban nagyon sokan meggondolatlanul,vagy mint( végszükségletet látva benne), beleugranak-nem látva más kiútat,tönkre mennek anyagilag,egészségileg…Ezt a nagybetüs demokrácia lehetövé teszi-(más banki szolgáltatásnál a bujtatott elszámolások-dij-jutalék-számlázási,pénzfelvételi,bankautomata használat,értesitési …dijjak.-ezek mind váratlanul és értettlenül megjelenek a fizetni-fizetni. Az ilyen jellegű kölcsönökre is minden bizonnyal szükség van,de a hirdetésekkel amely napmint-nap az emberek orra alá szeme elé van kirakva,mint pl a TV-napi müsorajánlata teletex,napilapok,internet..stb túlon-túl erőszakos,és felháboritó.Arról nembeszélve,hogy köztelevizió (ha ma erröl-eggyáltalán még…) Na és a pénzügyi ,MNB...stb..stb ..felügyeleti szervek tucatja..mindezt bizton állithatom,hogy látja..(lehet,hogy látja ,de nem nézi…. Vigyázat emberek…..!!

Veci

+1 pont Jó Rossz Veci - több éve

cedilec! Így hallottam én is, nagyon sokan ebbe mennek tönkre. A szomszéd településen nagyon sok szegény ember belebukott. Kecsegtető a hirdetés, amit a Tv-ben is lehet időnként látni, ez szerintem egy legalizált uzsorakölcsön. Valóban úgy tudom hetente kell törleszteni, és az üzletkötő oda jár a nyakára az adósnak. Ettől rosszabb hitelfelvételt el sem tudnék képzelni. Ha el tudod kerülni, tedd azt.

cedilec

+2 pont Jó Rossz cedilec - több éve

Igaz, hogy bárki ,bármennyi gyorskölcsönt felvehet a provident-től,de kevés híján a dupláját kell vissza fizetni.Ha egy család bármelyik banknál kölcsönt vesz fel ott csak havonta kell fizetni, náluk hetente .Hogy tudná azt egy minimál bérrel ,vagy egy szociális ellátást kapo család fizetni ? Ők tteljesen kihasználják a rászorulókat és azokat akik nincsenek tisztába ezekkel a dolgokkal.

Farkas Magdolna

0 pont Jó Rossz Farkas Magdolna - több éve

A gyorskölcsön olyanoknak való általában és olyanok is veszik fel, akik más forrásból, tehát hétköznapi banki kölcsönből nem juthatnának pénzhez, így az effektíve feltétel nélküli gyorskölcsönre szorulnak. Az könnyen belátható, hogy ilyenkor a pénzintézet kockázata óriási, ezt hivatott csökkenteni, azaz üzletileg hatékonnyá tenni a személyes, hetenkénti beszedés, illetve az eget ostromló THM.
A Provident Pénzügyi Zrt. fedezet és kezes nélkül igényelhető, gyors ügyintézésű személyi kölcsönöket kínál, 30-200.000 forintig. Látogassa meg honlapunkat, ahol az igénylés egyszerű feltételein kívül pénzügyi tanácsokat, a hitelfelvétellel kapcsolatos általános tájékoztatókat is találhat. Online hiteligénylés funkciónkkal akár azonnal leadhatja hiteligénylését. Munkatársaink hétköznap 7:30 és 21:00 óra, hétvégén 7:30 és 20:00 óra között állnak rendelkezésére a 06 40 50 50 50-es telefonszámon.
http://www.provident.hu/pages/Hitel_kolcson Provident

Maggi

+1 pont Jó Rossz Maggi - több éve

Természetesen a gyorskölcsön az egyik legrosszabb lehetőség, de ha utána számolunk (én megtettem) a bankok is uzsorakamatot számolnak fel, csak ezt úgy tehetik, hogy engedélyezve van számukra. Ráadásul még bele is taposnak az ember életébe, hiszen mindenféle papírokat elkérnek, amihez semmi közük nincs.

Islander

+1 pont Jó Rossz Islander - több éve

Persze, hogy uzsorakölcsön. Ezt mindenki tudja, viszont azt nem biztos, hogy minden bank és pénzintézet, aki hitelt biztosít, felrakja az embert a BAR listára, ha nem fizet. A bankok is jól megkérik az árát, ha nincs meg a törlesztés időben, csak ők büntetőkamatban \“utaznak\”, pl. egy nap késés 3000 HUF. Ráadásul egyiket sem érdekli, hogy akarod fizetni a részletet, de nem tudod. Az magánügy. És aki már BAR-os, az semelyiknél sem kap semmilyen hitelt. Én nem akarom védeni a Provident-et, de van úgy, hogy nagyobb a guano, ha semmit nem csinál az ember és elzálogosítják a lakását, majd elárverezik, mint fizet heti 2000 forintot, igaz egy évig. A matekhoz mindenkinek értenie kellene annyira, amennyire ők értenek hozzá. De az tény, hogy a buta embereket mindig kihasználják, mert könnyű csőbe húzni őket és ez nem etikus, viszont sajnos \“demokratikus\”. Ilyen világban élünk.

Islander

0 pont Jó Rossz Islander - több éve

Persze, hogy uzsorakölcsön. Ezt mindenki tudja, viszont azt nem biztos, hogy minden bank és pénzintézet, aki hitelt biztosít, felrakja az embert a BAR listára, ha nem fizet. A bankok is jól megkérik az árát, ha nincs meg a törlesztés időben, csak ők büntetőkamatban \“utaznak\”, pl. egy nap késés 3000 HUF. Ráadásul egyiket sem érdekli, hogy akarod fizetni a részletet, de nem tudod. Az magánügy. És aki már BAR-os, az semelyiknél sem kap semmilyen hitelt. Én nem akarom védeni a Provident-et, de van úgy, hogy nagyobb a guano, ha semmit nem csinál az ember és elzálogosítják a lakását, majd elárverezik, mint fizet heti 2000 forintot, igaz egy évig. A matekhoz mindenkinek értenie kellene annyira, amennyire ők értenek hozzá. De az tény, hogy a buta embereket mindig kihasználják, mert könnyű csőbe húzni őket és ez nem etikus, viszont sajnos \“demokratikus\”. Ilyen világban élünk.

encsi

0 pont Jó Rossz encsi - több éve

azt szeretném kérdezni mi történik ha a provident kiad külső behajtásra ? mi va ha kevesebbel tudom fizetni vagy sehogyan sem?ha bárra rak utánna mi lessz? köszi!

gombos lászló

+1 pont Jó Rossz gombos lászló - több éve

Provident-ről csak annyit, hogy ők tettek fel a BAR listára a családban mindegyikőnket, mivel fizetési elmaradásunk volt.Nem, nem akartuk fizetni a részletet, hanem nem tudtuk miből.Ez volt a segítségük!

marika60

0 pont Jó Rossz marika60 - több éve

Szerintem a Provident uzsorakölcsön! Nem igazán értem ezt, hogy lehet hivatalosan engedélyezni. A reklámban sem mondják ki, hogy 90 000 Ft-ra 161 350 Ft kell visszafizetni. Sajnos sokan belevágnak a kölcsönbe mert a bankoktól kis összeget nemigen lehet igényelni.

Andras

+1 pont Jó Rossz Andras - több éve

A gyorskölcsön

Gyorskölcsön csak akkor éri meg, ha valakinek nagyon gyorsan kell pénz is nincs senki az ismerettségi körében, aki a kamatos kölcsönökhöz képest olcsóbban tudna pént adni.

Gyorskölcsön

Tehát csak akkor érdemes ilyen eszközhöz fordulni, ha semmiféle más megoldást már nem elérhető, a kölcsön felvétele nélkül pedig nagyobb kár ér minket, mint amekkora a kamattal terhelt kölcsön összege. Például csőd, vagy valami más…

judit

0 pont Jó Rossz judit - több éve

A Provident az egyik olyan sikeres pénzügyi szolgáltató, amelyik rendkívül magas THM-re, akár több száz százalékos kamatra ad kölcsönt rövid időre. Ezt sajnos kevesen ismerik fel, a szabályozás pedig nem védi az állampolgárokat. A reklámokban sokkal jobban és egyértelműbben fel kéne tüntetni, hogy mekkora kölcsönre az illető egy év alatt mennyit fizet és mennyi ideig. A Provident ajánlata ezt használja ki és elég sikeresen, hiszem már jó rég óta mennek.
midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Szerintem a gyors kölcsön a legrosszabb dolog, ami emberrel történhet. Hitelt sokkal, de sokkal jobban átgondolva szabad csak felvenni és soha nem olyan esetben, amikor mondjuk egy élvezeti cikkre kell a pénz. Azt gondolom, hogy a Provident nagyon károsan cselekszik.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.