ketti55

Ha már van ez a régen nagyon jól működő fórumozás,akkor a sok jelzálog hiteles miért nem jelentkezik a segítségemért ...

Ha már van ez a régen nagyon jól működő fórumozás,akkor a sok jelzálog hiteles miért nem jelentkezik a segítségemért ? Csak a helyiség nevet kérem,meg akár panaszkodhattok is,de nyissátok ki a szemeteket.! FEL AJÁNLOTTAM A SEGÍTSÉGET,EGY LEHETŐSÉGET,MÉGSEM HAJOLTOK ÉRTE ! Az e-mailomra kérem írásotokat. fkatalin1955@gmail.com

arrow ketti55 - több éve - Hitel kategória -

Címkék: befektetés, ingatlan, pénz, személyes, ügyek

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

hagica79

0 pont Jó Rossz hagica79 - több éve

Üdvözlöm én nagyon szeretném ha tudna segíteni!Aktív bárosak vagyunk kb 3000000m forinttal amit sehogy nem tudok rendezni mert senki nem segít senki nem ad kölcsönt hogy kifizethesem.Van két lányom az egyik lisztérzékeny akinek a fentartása maga elég sokba kerül a részleteket nem tudjuk fizetni mert albérletben lakunk!Ha tud segíteni jelezen köszönöm!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.