servillo

Hitel minden egyes személy között. Helló, Magántulajdonosi hitelező vagyok, aki pénzt (magánszemélyeknek, vállalk...

Hitel minden egyes személy között. Helló, Magántulajdonosi hitelező vagyok, aki pénzt (magánszemélyeknek, vállalkozásoknak vagy személyi kölcsönöknek) kölcsönöz, aki vállalkozást, projektet vagy vállalkozást szeretne kezdeni, de nem rendelkezik pénzügyi támogatással? Segíthetsz azoknak, akik nem kaphatnak hitelt a bankból, mert a hitel nem felel meg a szabályoknak, vagy a feltételei túl formálisak? Saját házad van, de elutasítod a lakáshiteledet? Önnek fejlesztési kezdeményezései vannak, de a finanszírozás eszközei sikertelenek, kölcsönöket nyújtok a magánszféra között, és kiterjeszti szolgáltatásaimat minden olyan társadalmi osztályra, amelyek kölcsönöket nyújtanak minden ember számára 1000 és 900 000 közötti összegben € .000, az adott kamat 3% -ának 3% -a a hitel összege szerint. E-mail: francesco.servillo85@gmail.com PS: nem komoly tartózkodás. Köszönjük és várja a kéréseit.

arrow servillo - 1 éve - Hitel kategória -

Címkék: hitelválságbankok

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.