novakjozsefne

Jó reggelt mindenkinek francesco.servilló85@gmail.com cimmel több címen hirdet hiteleket. Kapcsolatom van vele, mert ...

Jó reggelt mindenkinek francesco.servilló85@gmail.com cimmel több címen hirdet hiteleket. Kapcsolatom van vele, mert elkért tőlem 750 eurót, melynek fejében hitelt, kölcsönt ígért. Természetesen ez nem valósult meg. Mert egy ál kölcsönszerződésben további 1650 eurót kért. A mai napon pedig újabb 198 eurót, azért hogy visszautalják a 750 eurómat. Most már megvizsgáltattam hivatalosan a kérelmeket. Egyértelművé vált, hogy csalás áldozata lettem. Kénytelen vagyok feljelentést tenni. Ezért minden embert tájékoztatok róla, hogy az előre fizetett kérések mind csaláson alapulnak. Ma tudtam meg véglegesen hivatalos szervtől. Aki ezek után lép kapcsolatba ilyen hirdetőkkel készüljön fel az én esetemre.

arrow novakjozsefne - 4 napja - Hitel kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.