novakjozsefne

Jó reggelt mindenkinek francesco.servilló85@gmail.com cimmel több címen hirdet hiteleket. Kapcsolatom van vele, mert ...

Jó reggelt mindenkinek francesco.servilló85@gmail.com cimmel több címen hirdet hiteleket. Kapcsolatom van vele, mert elkért tőlem 750 eurót, melynek fejében hitelt, kölcsönt ígért. Természetesen ez nem valósult meg. Mert egy ál kölcsönszerződésben további 1650 eurót kért. A mai napon pedig újabb 198 eurót, azért hogy visszautalják a 750 eurómat. Most már megvizsgáltattam hivatalosan a kérelmeket. Egyértelművé vált, hogy csalás áldozata lettem. Kénytelen vagyok feljelentést tenni. Ezért minden embert tájékoztatok róla, hogy az előre fizetett kérések mind csaláson alapulnak. Ma tudtam meg véglegesen hivatalos szervtől. Aki ezek után lép kapcsolatba ilyen hirdetőkkel készüljön fel az én esetemre.

arrow novakjozsefne - 3 hónapja - Hitel kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 2 hónapja

Hitel ajánlat az egyén között Nagyon komoly

Hitel ajánlat magánszemélyek között Nagyon komoly és nagyon gyors válasz Én vagyok az a személy, aki nemzetközi kölcsönöket kínál. Olyan tőkével, amely rövid és hosszú távon 1.000 euró és 50.000.000 euró közötti kölcsönöket biztosít a magánszemélyek között, az összes komoly ember számára, akik a valós szükségleteknek felelnek meg, a kamatláb 3%. Pénzügyi kölcsönöket nyújtok az alábbi területeken: Ingatlanhitel, Befektetési hitel, Auto Hitel, Személyi Hitel. Legkésőbb 48 óráig meg tudom elégíteni ügyfeleimet, hogy a kérelem űrlapjának beérkezését követő 2 napot láthassa. Senki sem tart komolyan attól, hogy tartózkodjon. E-mail: homolyapeter@citromail.hu melegen

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 2 hónapja

Nem válasz a kérdésemre, kedves uram, francesco.servillo85@gmail.com mert semmit nem garantálhat addig senkinek amíg a kicsalt 750 eurómat nem adja vissza. Addig gyűjtöm a károsultakat, és tájékoztatom az embereket a csalásáról, hogy a 750 eurón kívül még , még kért 1650, és 198 eurókat. És Afrikai bank jelent meg a képernyőn, ami maga a csalás. Feltelepítés a képernyőre.Szeretném, ha minél kevesebb embert tudna becsapni a hátralévő időben, és el fogja nyerni a méltó büntetését. Mindenkinek megígértem hogy harcolok az igazságért. A csalók, és bűnösök ellen.Semmit nem tud megcáfolni, mert bizonyítékaim vannak a leírt dolgokra. Csak felteszi a hirdetését válasznak ami egy csalás. Olyan szerződést próbált aláíratni, ami sem neveket, sem elérhetőségeket nem tartalmazott. Magért beszél a szerződés a rajta lévő mérleggel.További hirdetést, de bízom az emberek másokhoz fognak fordulni. Én amíg nekem tartozik, és tart az ügy. Mindig a nyomában leszek. Sajnálom hogy nem előbb néztem körül, de majd az idő engem is kárpótol, az Ön csalásáért. Egyszer mindenki elnyeri a büntetését. Továbbra is kedves emberek várom azokat, akik látják cikkemet, és fenti úr becsapta őket. Gyülekezünk.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 2 hónapja

Hitel ajánlat az egyén között Nagyon komoly Hitel ajánlat magánszemélyek között Nagyon komoly és nagyon gyors válasz Én vagyok az a személy, aki nemzetközi kölcsönöket kínál. Olyan tőkével, amely rövid és hosszú távon 1.000 euró és 50.000.000 euró közötti kölcsönöket biztosít a magánszemélyek között, az összes komoly ember számára, akik a valós szükségleteknek felelnek meg, a kamatláb 3%. Pénzügyi kölcsönöket nyújtok az alábbi területeken: Ingatlanhitel, Befektetési hitel, Auto Hitel, Személyi Hitel. Legkésőbb 48 óráig meg tudom elégíteni ügyfeleimet, hogy a kérelem űrlapjának beérkezését követő 2 napot láthassa. Senki sem tart komolyan attól, hogy tartózkodjon. E-mail: homolyapeter@citromail.hu melegen

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 3 hónapja

senkinek nem garantál semmit,csak azt hogy elteszi a rászoruló emberek pénzét.Nincs becsülete az ilyen embernek.Aki előre fizettet, nem teljesíti kötelezettségét és nem adja vissza a befizetett pénzeket, hanem még újabbakat kér.Senki ne higgyen neki. Kérem a károsultak jelentkezését hogy együtt hatásosan lépjünk fel ellene.

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 3 hónapja

Ön kedves Uram csak azt tudja garantálni, hogy nem ad az embereknek, hanem elvesz tőlük, és visszaadni már nem megy a dolog még többet akar elkérni.Így akar jól járni, de tudja ez nem megy sokáig. Egyszer mindennek vége lesz.

novakjozsefne

0 pont Jó Rossz novakjozsefne - 3 hónapja

Majd akkor lesz valós ez az állítás, ha a jogtalanul elvett 750 eurómat visszautalja. És be tudja bizonyítani, hogy valakinek adott kölcsönt. Nem elvett az ügyféltől.Kutatásban vagyok jelenleg hány ügyfelet csaphatott be, majd ide is kérem a jelentkezéseket, meg hirdetésekben is keresem a megkárosított ügyfeleket. Hála Istennek Önön kívül akadt becsületes ember, akinek jóvoltából az ügyem megoldódott.

Francesco

0 pont Jó Rossz Francesco - 3 hónapja

A cég, amely garantálja Önnek a kölcsönt, a jelzálogot és a befektetését

Biztosított hiteleim egy magánvállalat hitelezoje vagyok, mindenféle hitelt és befektetést kínálok a legjobb áron a világon. Ha sürgos hitelre van szüksége, kérjük, forduljon a cégemhez, és 48 órán belül megkapja a hitelt.

E-mail: francesco.servillo85@gmail.com további információk
Nem súlyos refrén

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.