mmm

Kölcsön bárosoknak, fel lehet venni?

Kölcsön bárosoknak, fel lehet venni?

arrow mmm - több éve - Hitel kategória -

Címkék: bar-lista, bár-lista, kölcsön, kölcsön-bárosoknak

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 5 hónapja

Helló
Mit kell egy igazi hitel?
Alkalmazza a gyors és kényelmes kölcsönt fizeti ki számláit, és hogy egy új finanszírozás a projektek egy legolcsóbb kamatláb 3%. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via: mariageanina01@gmail.com
Köszönöm

p.magdika

0 pont Jó Rossz p.magdika - több éve

Igen én sem értem szt az egészet.Ügyvédet kell megkérdezni,hogy lehet ellene tenni.

vali550803

0 pont Jó Rossz vali550803 - több éve

Lassan az ország 3/4 része báros lesz! És akkor mi lesz???? Maradjon a bankok pénze a széfekben és számolgassák! Ugyanis a hitelfelvevők nagy része nem úgy vett fel hitelt szerintem, hogy nem akarja azt visszafizetni. Úgyhogy legyenek boldogok a bárlistájukkal!!!!!

Takács Györgyné

0 pont Jó Rossz Takács Györgyné - több éve

Teljes mértékbe egyet értek,az előttem szolokhoz.aki sajnos bárlistára kerül,arra ugy néznek mint a leprásokra.Rajtuk az égvilágon senki nemakar segiteni.Pedig rajtuk kellene igazán,hogy talpra tudjanak álni.

vassné zita

+1 pont Jó Rossz vassné zita - több éve

valóban aki báros lett az dögöljön meg?vagy hogy van ez mindenki szeretné kifizetni az adósságát de lehetőséget sem adnak rá a válságot csak a szegény emberen kell leverni ? aki becsületesen dolgozik nem ér rá pénzt keresni nem tud rendesen fizetni és már büntetik is .

vassné zita

+1 pont Jó Rossz vassné zita - több éve

valóban csak azért akarnak a bárosok hitelhez jutni mert rendezni szeretnék a tartozásaikat de ha nincs olyan bank aki lehetőséget nyújtana akkor hogyan lépjenek tovább azok akik a válság miatt bajba vannak ?

leelőssy zsuzsanna

+1 pont Jó Rossz leelőssy zsuzsanna - több éve

miért van az hogy a bárlistások nem kapnak hitelt csak hirdetik?
szerintem ezt is meg lehetne oldani mert ezért kerülnek rossz helyzetbe de ezt senki nem
érti. ugye? reklámnak jo de másnak nem

gombos lászló

0 pont Jó Rossz gombos lászló - több éve

A BÁR Listások szerintem azért szeretnének hitelt felvenni ,hogy rendezzék adóságukat .DE ez nagyon nehéz .AZ szomorú ,hogy más miatt kerül fel.Hogy lehet lekerülni a listáról,?

gombos lászló

0 pont Jó Rossz gombos lászló - több éve

A BÁR Listások szerintem azért szeretnének hitelt felvenni ,hogy rendezzék adóságukat .DE ez nagyon nehéz .AZ szomorú ,hogy más miatt kerül fel.Hogy lehet lekerülni a listáról,?

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Lehet felvenni, de érdemes először lekerülni a listáról. A bárosoknak általában sokkal rosszabb feltételekkel adnak hiteleket és ezeknek a hiteleknek a visszafizetése is gyakran komoly kockázattal jár. A BÁR lista ugyanakkor nem feltétlenül jól szervezett dolog, például diákok is felkerülhetnek rá, ha kihagynak évet az egyetemen és nem fizetik rendesen vissza a diákhitelt.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.