balekrozsa

LÁNYOM HITELRE VETT LAKÁST,KÖZBEN MEGROMLOTT KAPCSOLATA A FÉRJÉVEL.MIVEL 2.5 ÉVES KISFIÁVAL GYESEN VAN NEM BÍRJA FIZE...

LÁNYOM HITELRE VETT LAKÁST,KÖZBEN MEGROMLOTT KAPCSOLATA A FÉRJÉVEL.MIVEL 2.5 ÉVES KISFIÁVAL GYESEN VAN NEM BÍRJA FIZETNI A HITELT.VISSZA SZERETETT VOLNA MENNI DOLGOZNI,DE ÁLLÍTÓLAG LEÉPÍTÉS MIATT NEM ELKÜLDTÉK.SAJNOS KÖZÖSMEGEGYEZÉSSEL ÍRTA ALÁ A PAPÍRT.MEGÉRDEKLŐDTE A BANKNÁL AZ ÁTHIDALÓHITELT,ÉS AZT VÁLASZOLTÁK,HOGY NEM KAPHATJA MEG MERT MÁR A KÉSEDELMI KAMATOKKAL KB 1000000FT HÁTRALÉK VAN.ÉS FENT VAN A BÁR LISTÁN.AMIKOR MEGEMELTÉK A TÖRLESZTÉSÉT MÁR KÉT HÓNAP UTÁN FELKERÜLT A LISTÁRA MIVEL HAVI 110000FT LETT A TÖRLESZTŐJE.BE SEM TUDOTT KÖLTÖZNI AZ ÚJ LAKÁSBA,HÁBA SZERETNE MEGADNI MINDENT A KICSINEK NEM LÁT KIUTAT.SAJNOS MI SEM TUDJUK SEGÍTENI MERT MOST UJJÍTOTTUK FEL A LAKÁST MI IS HITELRE MI IS ALIG TUDJUK FIZETNI A MIENKET.MÁR CSAK A KICSI TARTJA BENNE A LELKET .HOGY HOGYAN ÉS MI MÓDON TUD KI JÖNNI EBBŐL A NEHÉZ HELYZETBŐL SAJNOS NEM TUDJUK.EGYÁLTALÁN VAN E KI ÚT.KÉREM HA TUDNAK VALAMIT MONDANI MEGKÖSZÖNNÉM.PROBÁL MUNKÁT KERESNI,DE AMIKOR MEGHALLJÁK,HOGY VAN EGY KISFIA MÁR NEM IS FOGLALKOZNAK VELE TOVÁBB.VÁLASZUKAT VÁRVA MARADOK TISZTELETTEL.NAGYNÉ

arrow balekrozsa - több éve - Hitel kategória -

Címkék: áthidaló, hiteltorlesztes, lakáshitel

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 1 hónapja

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os

A pénz súlya a súlyos egyén között

Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 3% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 2-25 évig vagy annál többet visszafizethet.
E-mail: istvan.janos89@gmail.com
Whatsapp : +33 7 52 44 03 52
hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.