csasztizsu

Ltp hitelt vettem fel fix kamatra és fix kezelési költséggel. A futam idő lejárta előtt vissza fizettem, még is felsz...

Ltp hitelt vettem fel fix kamatra és fix kezelési költséggel. A futam idő lejárta előtt vissza fizettem, még is felszámoltak a tőkére halmozatt kamatot.A szerződés 6. pontjára hivatkoznak. Hát én már jogásszal is meg nézzettem a szerződést és ő sem találta a halmozoot kamatra való hivatkozást. Mit tegyek? Hová forduljak ?A bank többszöri meg keresésemre is ugyan azt a nótát fújja!

arrow csasztizsu - több éve - Hitel kategória -

Címkék: hitel, ltp

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 6 hónapja

Helló
Mit igényel a valódi hitel?
Kérjen gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére és projektjeinek újbóli finanszírozására a legalacsonyabb 3% -os árfolyamon. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma a mariageanina01@gmail.com címen
köszönöm

DrSzentesi

0 pont Jó Rossz DrSzentesi - több éve

Javaslom forduljon a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF)
Ők biztosan segítenek.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.