rozilo47

Miért engedik még mindég Magyarországon az angol Provident-et működni. Ellenezzük - én magam is - az uzsora kamatos p...

Miért engedik még mindég Magyarországon az angol Provident-et működni. Ellenezzük - én magam is - az uzsora kamatos pénzkölcsönadást, DE a nevezett cég szintén az, és még pedig nagyon is az. 100 %-os haszonnal dolgozik. Ez egy dolog, mert ebben az országban bizony sokan rákényszerülnek. DE azt a pénzügyi vezetés még mindég nem vette észre, hogy ebben az országban HAVI fizetés van és nem heti, mint a bank anyaországában. (Sajnos nálunk már nem kétheti fizetés van, pedig a számítógépes bérszámfejtéssel ez könnyen megoldható lenne, és lehet hogy kevesebb adós élne ebben az országban: Érdemes lenne erre is odafigyelni, ha már ennyire lepusztították "egyesek-kettesek" az országot. Meg kell jegyeznem, hogy jómagam vállalkozó vagyok és a dolgozóim egy része elmeséli, hogy bizony rákényszerül erre a banki kölcsönre - melyet mindenki tud, hogy hátrányos számára -. Sajnos azt is elmondják, hogy nem fizetés esetén bizony igen agresszív hangú, modorú és stílusú egyének keresik meg Őket, hogy miért nem fizetnek, mikor fizetnek, mennyit fizetnek. E levelemet azért írom, mert mai nap folyamán egyik Kolléganőm sírva jött hozzám pont egy ilyen incidens miatt. Teljesen kiborult. De nem Ő az egyetlen az ismerőseim közül, akik panaszkodnak. Sajnos, ha a magyar Bankok még rugalmasabbak lennének, - tehát adnának kisebb összegű kölcsönöket is, és nem csak 1,000.000,- Ft-ot, akkor nem lenne ebben az országban helye a Providentnek. De hát bizonyára valakinek a CSÓKOSAI voltak, amikor itt letelepedhettek, a hetenkénti fizetési megoldásukkal kapcsolatban. Akinek nincs ma ebben az országban mondjuk 4x2000 Ft-ja egyösszegű kifizetésre, annak nem lesz heti alkalmi fizetéssel sem. De ez egy más téma. FIGYELJENEK MÁR ODA ERRE A CÉGRE. Vagy fizessenek ebben az országban is hetente. Minden megoldható. De egy ilyen uzsora Bank az nem. Ez nem megengedhető. Ez a "Bank"???, ez nem a havi 200.000 nettót hazavívó dolgozóknak van, hanem a minimálbéren élőknek, a kisnyugdíjasoknak, a GYED-eseknek, stb. Soroljam? SZÜNTESSÉK MEG EZT A BANKOT!!! Nekem van olyan ismerősöm, aki ügynöke - (behajtója) ennek banknak, azt mondja nem éri meg mint ápolónő mellékfoglalkozásban ezt csinálni, - de sajnos csak ez az egy "bank", akitől még kölcsön tud kérni - a férje is egészségügyes, természetesen nagy fizetéssel - és ezért bizony sokszor koplalniuk is kell. KELL EZ A "Bank" MAGYARORSZÁGNAK???

arrow rozilo47 - több éve - Hitel kategória -

Címkék: bankválság?, by-by-by, kezes-nélkül?, provident

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Simonaliliana910

0 pont Jó Rossz Simonaliliana910 - 3 hónapja

Szüksége van pénzügyi segítségre?

Szia,
Ön természetes személy vagy vállalkozó, és segítségre van szüksége,

de bankja nem akarja segíteni! Készen állok arra, hogy 5000 és 5 000 000 euró között segítséget nyújtsanak Önnek 3% -os éves kamatlábbal.

Ha szüksége van, kérjük vegye fel a kapcsolatot velem további információkért.

WhatsApp: +33755406070

E-mail: Dubreuilp521@gmail.com

KÖSZÖNÖM

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 1 éve

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: mariageanina01@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 3% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért.

elijahroland

0 pont Jó Rossz elijahroland - több éve

Hello Viewers

Ez az Oceanic-finance, melyet magánszemélyeknek és cégeknek nyújtunk világszerte, regisztrált és engedéllyel rendelkező hitelintézet vagyunk, Kölcsön van szüksége a számlák kifizetésére? szükség van-e kölcsönre a vállalkozás megkezdéséhez? szükség van-e kölcsönre egy lakás megvásárlására? kínálunk mindenféle kölcsönöket, ha érdekel a kölcsönzés bármilyen jellegű egyszerűen Email: Oceanicfinance113@gmail.com vagy whats-app: +1(267)725-7570

elijahroland

0 pont Jó Rossz elijahroland - több éve

Szüksége van valódi hitel üzleti célokra, vagy fizetni az adósság kapcsolatot Mr Kellie Wilson most valódi hitelek e-mailben: Oceanicfinance113@gmail.com

nissan10070avara

0 pont Jó Rossz nissan10070avara - több éve

Támogatja az összes. : Alainesimon76@yahoo.com
   
Ön egy apa, igazgatója vállalati, hivatali vagy magán, és nem sikerül a találkozó a szükség. Próbálja ki a megoldást, de nem találtam. További gond tőled. Mi az Ön rendelkezésére állnak, hogy mi a támogatást 3000 és 5.000.000. További információkért keresse.

Információ kitölteni
Ha érdekelt, várjuk e-mail: Alainesimon76@yahoo.com

köszönöm

lendvai

0 pont Jó Rossz lendvai - több éve

Hallott már a FREN-ről, a Future Real Estate Network-ről?
Megoldás minden ingatlan problémára!
Keressen!

Marcsi60

0 pont Jó Rossz Marcsi60 - több éve

Tökéletesen egyetértek az előttem szóló levél írójával!
Sajnos , én is így jártam és bizony kihasználják a szegény embereket!!
Arra lennék kíváncsi, hogy az ott dolgozók is ilyen feltételekkel kapnának kölcsönt???
Velük is így beszélnének a pénz beszedők???
Tényleg, meg kellene szüntetni őket, mert nem hogy segítenek,hanem még inkább tönkre tesznek bennünket!!!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.