barnus31

Személyi kölcsönömet nem tudom törleszteni. Nincs ingatlan a tulajdonomban, de van autóm, amit részletre vettem. Elve...

Személyi kölcsönömet nem tudom törleszteni. Nincs ingatlan a tulajdonomban, de van autóm, amit részletre vettem. Elveheti-e a bank az autót, annak ellenére, hogy az autó részleteit rendesen fizetem (másik banknak)?

arrow barnus31 - több éve - Hitel kategória -

Címkék: fedezet, kölcsön, nélkül, szeméyi, végrehajtás

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

chryslerfinances

0 pont Jó Rossz chryslerfinances - 6 hónapja

Szüksége van egy hitelre, hogy kiegyenlítse a hitelét vagy a terhelést? Szüksége van pénzügyi támogatásra a saját vállalkozás létrehozásához? Szüksége van hitelre nagy projektek elvégzésére? Szüksége van főiskolai hitelre? Szüksége van finanszírozásra más, különböző célokra? További információért forduljon hivatalos e-mail címünkhöz (chryslerfinancesgroup1@outlook.com).

Üdvözlettel,

Harald Platten úr
Hitelkezelő
Chrysler Finances Group®

DrSzentesi

0 pont Jó Rossz DrSzentesi - több éve

Szia! Attól függ mi van az autódon, lizing vagy autóhitel.
Ha lízing akkor nem ugyanis akkor a Bank a tulajdonos te csak az üzembentartó vagy.
Ha viszont autóhitel akkor gáz van, elvenni nem tudja csak igényt jelent be rá, de akkor viszont a autóhitelt nyújtó bank azonnal felmondhatja a szerződést ést akkor ketten fognak sanyargatni.
Próbálj meg egyességre jutni a bankkal.

marján katalin

0 pont Jó Rossz marján katalin - több éve

Ha van jövedelmed,ami feltárható,akkor abból tiltják ahátralékot,de ezt megelőzi a végrehajthatóság,ill.behajtás és ha aztsem teljesíted akkor jön az elöbb írt végrehajtás bírósági végzéssel.Előzd meg,kérjél a hiteledre válságkezelő törlesztési lehetőséget,Mint ingóságot elvihetik az autód,a végső esetben hamár nemtudnak miből tiltani.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.