kerteszkriszta

Sziasztok. Amennyiben nem tudom törleszteni a meglévő hitelemet (építési hitel, 32 mil értékű ingatlan), akkor kaphat...

Sziasztok. Amennyiben nem tudom törleszteni a meglévő hitelemet (építési hitel, 32 mil értékű ingatlan), akkor kaphatok e szüneteltetést építési hitel esetén is, vagy ez a lehetőség ilyen hitelekre nem vonatkozik???

arrow kerteszkriszta - több éve - Hitel kategória -

Címkék: hiteltörlesztés, szüneteltetése

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Hajdú Lajos

0 pont Jó Rossz Hajdú Lajos - több éve

Kedves Kriszta!

Ilyen esetben én nem biztos hogy a hitel “szüneteltetését” javasolnám! Elmondom miért: Abban az esetben ha “szüneteltetjük” (amit hozzá teszek hogy nincs ilyen) akkor is az van, hogy kb fél év egy év időt ad a bank hogy helyre állj! Ez alatt leviszik a törlesztődet, kitolják +ba még a futamidőt, és csak kamatot és kezelési költséget fizetsz! Semmit sem haladsz sajnos!

Lehet más megoldást kellene keresni, van is egy jó ötletem, ha szeretnél erről bővebben tárgyalni, akkor szívesen segítek !

hajdulajos.ovb@index.hu!

Üdv

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.