kokobello777

Üdv!2009. decemberében felhívtak a merkantil banktól telefonon, van egy akciójuk.Kitolják futam időmet és 4hónapon ke...

Üdv!2009. decemberében felhívtak a merkantil banktól telefonon, van egy akciójuk.Kitolják futam időmet és 4hónapon keresztűl,havi 12,000Ft lesz a törlesztésem.Megjegyzem 2havi elmaradásom volt ez 70,000 ft volt.Azt mondta az úr aki hívott addig ne fizessek semmit, amíg nem küldik a 4havi csekket a 12,000Ft ról.Én csak vártam nem történt semmi áprilisig, akkor küldtek egy levelet fizessek be 220,000Ft-ot vagy viszik a kocsit.összeszedtem nagy nehezen 160,000Ft-ot a megbeszélt határidőre edesanyámnál otthagytam a pénzt, mert kezelésre kellett mennem mert mozgáskorlátozott vagyok.A pénzért jött egy "úriember"közölte nem elég a pénz viszi a kocsit.Lányom használja mert nincs jogosítványom ,megkereste az "úr" a munkahelyén és ott megszégyenítve a lányomat elvitte az autót.Kóddal indul a suzuki.A másik kulcs a mai napig nálam van.Egy héten belül az ominózus helyzet után írtam egy kérvény szeretném visszakapni a kocsim válaszként közölték fizessek be 650,000 ft-ot!!! Egy hét alatt ennyit nőtt a tartozásom?Ezt érdekesnek tartottam, ismét ítram egy kérvényt,meg is jött a válasz elég lesz 400,000Ft.megint kévény és telefon ekor kezdődött az igazi érdekkesség egyik telefon a másik után senki nem tudta megmondani kihez kell fordulnom egymás telefon számait adták meg a bankban dolgozók kit keressek.Egyik sem adott választ a mai napig autóm nincs a havi elszámolást a csekkeket küldik,ráadásul nem is az az autó szerepel az elszámoláson az adatait néve a kocsinak ami az enyém,csak arendszám stimmel.Segítsenek kérem mert a banktól semmi segítséget nem kapok,csak hülyítenek!

arrow kokobello777 - több éve - Hitel kategória -

Címkék: autóhitel, hitel, merkantilbank

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 6 hónapja

Helló
Mit igényel a valódi hitel?
Kérjen gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére és projektjeinek újbóli finanszírozására a legalacsonyabb 3% -os árfolyamon. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma a mariageanina01@gmail.com címen
köszönöm

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.