Lincy

Amennyiben feleségem elmúlt 35 éves én pedig ebben az évben leszek 35 tudunk-e valamilyen állami támogatást igénybe v...

Amennyiben feleségem elmúlt 35 éves én pedig ebben az évben leszek 35 tudunk-e valamilyen állami támogatást igénybe venni? szeretnénk szigetszentmiklóson ingatlant venni 22 millió a vételár. 3-om gyerekünk van és most szeretnénk eladni egy panel lakást, amely önerőt képez majd. Köszönöm válaszát.

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

chryslerfinances

0 pont Jó Rossz chryslerfinances - 6 hónapja

Szüksége van egy hitelre, hogy kiegyenlítse a hitelét vagy a terhelést? Szüksége van pénzügyi támogatásra a saját vállalkozás létrehozásához? Szüksége van hitelre nagy projektek elvégzésére? Szüksége van főiskolai hitelre? Szüksége van finanszírozásra más, különböző célokra? További információért forduljon hivatalos e-mail címünkhöz (chryslerfinancesgroup1@outlook.com).

Üdvözlettel,

Harald Platten úr
Hitelkezelő
Chrysler Finances Group®

Szandra

0 pont Jó Rossz Szandra - több éve

Sziasztok!
Ha még nem vettétek föl a szocpolt, akkor jogosultak vagytok rá a 3 meglévő gyermeketek után.
Szeretném felajánlani a segítségemet.
Hiteltanácsadó vagyok Magyarország legjobb bankjánál. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket keressetek bátran.
Üdv: Gerber Szandra
06-30-746-6264

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.