mamajoe

Férjem szülei 2008. júliusában nagy összegű személyi kölcsönt vettek az egyik kereskedelmi banktól.A bankba semmi fél...

Férjem szülei 2008. júliusában nagy összegű személyi kölcsönt vettek az egyik kereskedelmi banktól.A bankba semmi féle figyelmeztetést, tájékoztatást nem kaptak arról, hogy miért érdemes hitelfedezeti biztosítást kötni.2009.márciusában meghalt anyósom és én ekkor szembesültem azzal, hogy mennyire nem segítökészek a pénzintézetek.Hiába jeleztem a történteket, mutatam be a halottibizonyítványt egyszerűen válaszra sem méltatnak.A havi számlaértesítőtt az egyoldalú szerződés modísitásról szóló értesítést továbbra is küldik az elhunyt nevére.Mi fizetjük a részleteket de nem tudom meddig bírjuk,szeretnék átváltani ingatlanfedezetűre vagy hosszabb futamidejűre mert így félő, hogy nem tudunk megbirkozni vele, de amíg a hagyatéki tárgyalás nincs meg nem is álnak szóba velünk.Ha van valakinek jó ötlete, hogy mit tegyünk segítsen kérem.

arrow mamajoe - több éve - Ingatlan kategória -

Címkék: s.o.s.

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 2 hete

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os

A pénz súlya a súlyos egyén között Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 2% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 5-25 évig vagy annál többet visszafizethet.
E-mail: francesco.servillo85@gmail.com Whatsapp : +33 7 52 44 03 52 hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön.

Az ajánlat minden személy számára érvényes

elijahroland

0 pont Jó Rossz elijahroland - több éve

Hello Viewers

Ez az Oceanic-finance, melyet magánszemélyeknek és cégeknek nyújtunk világszerte, regisztrált és engedéllyel rendelkező hitelintézet vagyunk, Kölcsön van szüksége a számlák kifizetésére? szükség van-e kölcsönre a vállalkozás megkezdéséhez? szükség van-e kölcsönre egy lakás megvásárlására? kínálunk mindenféle kölcsönöket, ha érdekel a kölcsönzés bármilyen jellegű egyszerűen Email: Oceanicfinance113@gmail.com vagy whats-app: +1(267)725-7570

elijahroland

0 pont Jó Rossz elijahroland - több éve

Szüksége van valódi hitel üzleti célokra, vagy fizetni az adósság kapcsolatot Mr Kellie Wilson most valódi hitelek e-mailben: Oceanicfinance113@gmail.com

valaci

0 pont Jó Rossz valaci - több éve

Mivel kereskedelmi bankról van szó, ezeknek több fiókja és egy központja van, javasolnám a következőt:
Részletes problémaleírás a hitelező fiók felé, de a levél aljára oda biggyeszteni, hogy kik értesülnek még róla (fontos, hogy meg is kapják). Ezzel párhuzamosan, javaslom az előttem szóló javaslatát figyelembe venni!

djw

0 pont Jó Rossz djw - több éve

hitelkiváltás ajánlatkoz kattints a linkre. Talán tudnak segíteni.

hitelszemélyi kölcsön

Atira73

0 pont Jó Rossz Atira73 - több éve

Szebb napokat!
Tudomásom szerint minden személyi kölcsön tartalmaz biztosítást-azt nem hiszem hogy bankfüggő-ezért a hitelszerződés apróbetűs részét kellene alaposan átolvasni! Az adott bank honlapján ki lehet kereseni azt az adatlapot, amellyel átdolgozást lehet kérni a hitelszerződésre. Ugyanis ilyen sajnálatos esetben ez jogos kérés!!!! Amennyiben a bank nem hajlandó írásbeli kérelemre sem reagálni és segítő kezet nyújtani, abban az esetben a Banki Károsultak Szövetségéhez forduljon bizalommal!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.