csepregi.p

2009.dec. 27-én közös megegyezéssel szűnt meg munkaviszonyom. Ezt követően előrehozott öregségi nyugdíj megállapításá...

2009.dec. 27-én közös megegyezéssel szűnt meg munkaviszonyom. Ezt követően előrehozott öregségi nyugdíj megállapítását kértem. A munkáltató az utolsó munkában töltött napon nem fizette ki az engem megillető prémiumot azzal, hogy erre csak a cég éves beszámolójának elfogadását követően, azaz 2010-ben kerülhet sor. Ha megkapom a prémiumot utólag, vagy per esetén a bíróság megítéli, szünetel-e emiatt a nyugdíjam folyósítása? Az engem megillető összeg ugyanis meghaladja a minimálbér 18 havi összegét.

arrow csepregi.p - több éve - jog kategória -

Címkék: nyugdíjfolyósítás, szüneteltetése

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.