honfa

Kedves Veci! Mikor kell beadjam a munkahelyemen, hogy szeretnék elmenni előrehozott csökkentett öregségi nyugdíjba? ...

Kedves Veci! Mikor kell beadjam a munkahelyemen, hogy szeretnék elmenni előrehozott csökkentett öregségi nyugdíjba? Előzőekben írtad, hogy születésem napjától legalább még 45 napot dolgozzam hogy meglegyen a 39 évem. 2011. június 30-ig szeretnék dolgozni, akkor biztos meglesz a 39 évem. Tehát hogyan adjam be, hogy megkapjam a jubileumi jutalmat. Felmentés, felmondás, vagy közös megegyezéssel és mit írjak a munkáltatónak. Mikor kell a nyugdíjfolyósítónak benyújtani, hogy kérem a nyugdíjazásomat? Köszönöm Gabi Ha nem adják meg a felmentési idő teljes tartalmát 8 hónap felét le kell dolgozzak, mennyit kötelesek megadni?

arrow honfa - több éve - jog kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Keresd vissza a 3 hete írt válaszom: http://www.prosperal.hu/jog/kerdes/mikor-kell-szoljak-a-munkahelyemen-hogy-elorehozot
30/(1) e) szerint add be a felmentési kérelmet nyugdíjazási indokkal, ekkor megkapod a jubileumi jutalmat (6 hónap). Közös megegyezést nem ajánlom, de tudakold meg, hogy mennyi felmentést adnak és a szülinapodtól számold vissza a napokat, akkor add be a felmentési kérelmet. Ha te kéred a felmentést és nem adják meg a 8 hónapot, akkor max. 2 hónap a lemondási idő, ezt le kell dolgozni, de úgy tudom akkor nem adják a jubileumi jutalmat. Ezt járd körül.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.