penzember

Kéne nekem jó önéletrajz sablon, tudtok segíteni?

Kéne nekem jó önéletrajz sablon, tudtok segíteni?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

carlosross

0 pont Jó Rossz carlosross - 3 hónapja

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: Carlosross2013@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 2% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért.

Atentamente. Carlos Ross

moreau

0 pont Jó Rossz moreau - több éve

Helló. Te pénzügyileg bajba?
Jó estét kívánok. Mrs Mr
A nevem Mr Moreau George I Pénzügyi ellenőr a bank, és van egy 3,5 millió tőke, ami segít nekem, hogy megadja a rövid és hosszú távú lakossági hitelek kezdve 1000-től a végtelenig minden komoly ember képes hogy jó hasznát ennek a kölcsönnek a birtokában. 3% -os kamatot évente összegétől függően kölcsön azért különleges, mert nem akarom, hogy megsértik a törvényt uzsora. akkor
visszafizetett több mint 5 és 25 év vagy több attól függően, a maximális hitel összegét.
További információkért vegye fel a kapcsolatot velem: moreau-georges1995@hotmail.com

kati5

0 pont Jó Rossz kati5 - több éve

Vannak olyan cégek akik saját önéletrajz mintával rendelkeznek, ezt kitölve kell jelentkezni. Állás hirdetései körül található többnyire.Persze szét kell nézni a web oldalukon,ahány cég annyiféle megoldás.Időt igényel, de a sikeres állásért ,mindent meg kell tenni.

midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Ha önéletrajz sablon keresésben vagy érdemes a következő oldalakra ellátogatni:

Önéletrajz sablon

valaszolo

0 pont Jó Rossz valaszolo - több éve

Csak így körbenézve a weben az önéletrajz mintáknak elég sok formáját találtam meg. Pl. ezen az oldalon egész sor listát találsz azzal kapcsolatban, hogy miként kell megírni egy önéletrajzot, motívációs levelet, stb. http://www.oneletrajzmintak.hu/ http://www.nonstopjob.hu/hu/content/cvsamples Érdemes persze, mint mindig rákeresni a Google-ben és ami a legfontosabb, hogy töltsd fel az önéletrajzodat azokra a portálokra, ahol ezt befogadják és akkor biztos eljut azokhoz, akik egy bizonyos állásra keresnek embereket.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.