csillogas

Kérdésem a következő lenne: a Munka Törvénykönyvben van arra utaló jogszabály, hogy egy nő, aki elmult 50 éves mekk...

Kérdésem a következő lenne: a Munka Törvénykönyvben van arra utaló jogszabály, hogy egy nő, aki elmult 50 éves mekkora sulyokat emelhet? Nagyon érdekelne, ha valaki tudna tanácsot adni. Napi 30 mázsát emelgettem a munkavégzésem soran,50--60kg-os készülékeket--megbetegedett a gerincem. A munkaügyi birósághoz fordultam--ahol a volt munkáltatóm be akarja bizonyítani, hogy ez a könnyű fizikai munka kategóriában tartozo munkavégzés volt. Azt is be akarja bizonyítani, hogy már gerinc betegséggel mentem oda, hisz őszerintük a gerinc betegség korral járó folyamat. Most voltam bírósági orvosszakétói vizsgálaton, ahol az orvos is a volt munkáltatómat védi. Az orvos szerint már születésem óta gyengék a tartó izmaim, és ezért csusztak el a csigolyáim. Szerintem meg a 70kg-os legyártott termékek emelésétől. Szerintem egy nő anatómialilag nem alkalmas napi 30 mázsa emelésére. Ezért keresném a jogszabályt, hogy mekkora sulyt emelhet egy nő. Köszönöm a választ: csillogas

arrow csillogas - több éve - Karrier és foglalkoztatás kategória -

Címkék: nők, teherhordozása

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.