Veci

Megszűnik az Alkalmi Munkavállaói kiskönyv. Blankettaszerződés lesz januártól a kiskönyv helyett alkalmi munkavállalá...

Megszűnik az Alkalmi Munkavállaói kiskönyv. Blankettaszerződés lesz januártól a kiskönyv helyett alkalmi munkavállaláskor. http://vponline.hu/belfold/blankettaszerzodes-lesz-januartol-kiskonyv-helyett-alkalmi-munkavallalaskor *T/11083/55. számú egységes javaslat az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvényjavaslat* http://www.parlament.hu/irom38/11083/11083-0055.pdf

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Miért járna, ha dolgozol?. Szerintem érdeklődd meg az Önkormányzatnál attól az ügyintézőtől, akinél (gondolom) jelentkezni szoktál. Nem tudom ezeket a folyamatokat (szerencsére nem részesültünk belőle), de én azt tenném, amit írtam. Bár, ha addig, amíg kiskönyvvel dolgozhattál az aktívkorúak segélyének folyósítása alatt, akkor lehetséges, hogy ezután is lehet. (nem tudom)

kisrác

0 pont Jó Rossz kisrác - több éve

Aktív korúak segélyét kapom és az önk. közmunka programba kiközv. de eddig is dolgoztam kiskönyvre .Jár-e továbbra is a segély ha eddigi munkaadóm megbízási szerződést köt velem?

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Az alkalmi munkavállalói kiskönyv még március 31-ig érvényben marad.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.