Veci

Milyen a DIGI TV műholdas szolgáltatásáról a vélemény?

Milyen a DIGI TV műholdas szolgáltatásáról a vélemény?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Zöldike

0 pont Jó Rossz Zöldike - több éve

Hogy milyen a DIGI-tv szolgáltatása, ügyfélszolgálat?
Nos-; A DIGI-tv szolgáltatáshoz az ügyintézés, a vételi probléma, hiba bejelentés is hozzá tartozik többek közt. Így ha gond van a szolgáltatással és egy hibát szeretnék bejelenteni a 1272-es számon akkor azt amíg meg próbáljuk a nap bármely szakában felhívni, az több EZER forint telefon-számlába is kerülhet. A bosszantó tájékoztató, kényszer szöveg meghallgatása, és ha ez nem elég még zenélnek is tíz-húsz percen át, hogy meg utáld, kiábrándulva esetleg újra hívni Őket …..: Nesze neked telefon számla, ügyintézés, hiba bejentés ! Hát mi ezért vagyunk, hogy Önnek segítsünk ! Valóban? El eddig még senkivel nem sikerült beszélnem, a hibát bejelentenem ! De már egy havi DIGI-számla árát ez idő alatt kivettek a zsebemből ! Csak várjon a munkatársunk jelentkezéséig, csak várjon! Vajon hány ügyfél telefonál be naponta aki hasonló képen jár ha fel hívja ezt a számot! Erre szokták volt mondani –ügyes de nem korrekt! Igaz van más műsor szolgáltató is.

faláb

0 pont Jó Rossz faláb - több éve

Sajnos ez a modernizálás átka.tv-én nézhetjük, a régi bevált diafilmeket. Gyakori képmerevedések miatt…(Műhold),

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Belemegyünk a Digi Tv szolgáltatásba, hűségnyilatkozat nélkül. A helyzet az, hogy az eddigi kábelszolgáltató (jól megszedte magát) eladta a T-Home-nak. Azok szolgáltatását sem ismerem, de az ajánlatuk drága és nem szimpatikus a csatorna kínálatuk. A településünkön egy másik kábel szolgáltató most építgeti a rendszert, de várhatóan tavasszal ér el az utcánkba. Addig viszont szeretnénk valamilyen megoldást, ezért a Digi Tv mellett döntöttünk, az internet és telefon pedig az Inviteltől. Az Invitv is kissé drága trió csomagban, ők csak 2 Tv-re vállalkoznak, a csatorna kiosztásuk megfelelne, de 3 Tv-t működtetünk. Majd meglátjuk, ha nem felel meg a Didi Tv, majd váltunk szolgáltatót.
Köszönöm a választ.

petrovics attila

0 pont Jó Rossz petrovics attila - több éve

Sajnos az idöjárás viszontagságainak kivan szolgáltatva.Itt elsösorban a vharfelhökre gondolok
a jel amelyet a beltériegység vesz akadozik,vagy teljessen elvész.Elég sok esetben hang kiesések,
képlemerevedések vannak (természetessen a legjobb legérdkessebb) részeknél.Sajnos ez a digitális
müholdak adás-vételi problémája.ezek a problémák kiküsszöbölhetők ,de nagyon megdrágitja a rend
szert.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Nem értek a műszaki részéhez. Mire figyeljek?

jopete

0 pont Jó Rossz jopete - több éve

...ha jó a beltéri egység akkór jó!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.