midas

Passzív táppénz, hogy lehet igénybe venni?

Passzív táppénz, hogy lehet igénybe venni?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Marcelo Rougui Krédit

0 pont Jó Rossz Marcelo Rougui Krédit - több éve

kínálnak hiteleket között különösen komoly és becsületes

Jó estét asszony / úr,
Vagyok egy privát hitelező. Azt nyújtanak hiteleket komoly és becsületes emberek szükséget.
Pénz kell bővíteni a projektek vagy
Pénzügyi nehézségek vagyok hitelező, aki tud segíteni.
A kamatláb 3%, amit a kívánt összeget hitelt a pénzügyi problémákat.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen meg, és tudassa velem a kifizetett összeg és a törlesztési időszak a hitel már. Itt van az email: marcelo.rougui.16@gmail.com

Kispál Rozália

0 pont Jó Rossz Kispál Rozália - több éve

Az én fiam mély depresszióban van amit a psyichiátrián is igazolnak január 10-óta betegállományban van, most megkereste a az egészségbiztosítási Pénztár és április 30. ával fel kell mondani a táppénzt mit tehetünk? hiszen az egészségi állapota nem olyan, gogy dolgozni tudjon.

Zsuka

-1 pont Jó Rossz Zsuka - több éve

Rossznak ítélték. Mutassd
zombiildi

0 pont Jó Rossz zombiildi - több éve

Én elmentem a háziorvosomhoz, aki elhajtott, hogy ilyen már rég nincs. Feljelenti a munkáltatót, aki ideküldött. Holott sok helyről hallom, hogy bizony nem szűnt meg,
közel 1 hónap adható. Így jártam!

raddek

+1 pont Jó Rossz raddek - több éve

felmondtak a munkahejemen e honap10-ével 11-töl vet a dokim tápénzre.ma megyek a munka hejemre be kell mutatnom a tápénzes papiromat vagy csak szoljak hogy tápénzen vagyok?

raddek

0 pont Jó Rossz raddek - több éve

felmondtak a munkahejemen e honap10-ével 11-töl vet a dokim tápénzre.ma megyek a munka hejemre be kell mutatnom a tápénzes papiromat vagy csak szoljak hogy tápénzen vagyok?

muzsika

0 pont Jó Rossz muzsika - több éve

Így van, legyünk minél pontosabbak. A passzív tp adta lehetőségeket ki lehet/kell használni, de fontos, hogy a 3 nap munkanapra vonatkozik, és valóban, 2009. 08.01-től márcsak 30 nap (régebben volt 180 nap is. Javaslom a mozgásszervi panaszokat vagy a psyichiátriai (depresszió) említeni, azok esetében a maximális napok számát nehezebb korlátozni és a maximum jobban elérhetőbb.

verikk33

0 pont Jó Rossz verikk33 - több éve

VIGYÁZZ ,AUGUSZTUS 1-TŐL CSAK 30 NAP !!!

stossekjanosne

0 pont Jó Rossz stossekjanosne - több éve

Munkáltatónál lejár a szerződés felmond, vagy elküld. Lényeg az utólsó munkanap után 3 napon belül jelentkezni kell, a körzeti orvosnál. Ha van valami betegséged, akkor felvesz pasziv táppénzre, Pasziv táppénz 45 nap. Ez tartalmazza a hétvégét is. Vagyis másfél hónap.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.