janker24

Üdvözletem! Kérdésem ha felmondok a munkahelyen ahol 4 éve dolgozok jogosult vagyok e munkanélküli segélyre? Mert azt...

Üdvözletem! Kérdésem ha felmondok a munkahelyen ahol 4 éve dolgozok jogosult vagyok e munkanélküli segélyre? Mert azt hallottam több helyről is hogy,ha én mondok fel 3 hónapig nem kaphatok munkanélkülit4 Ez igy van?

arrow janker24 - több éve - Karrier és foglalkoztatás kategória -

Címkék: munkanélküli-segély

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 1 éve

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: Mariageanina01@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 2% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért. Maria Geanina

kovacs mari

0 pont Jó Rossz kovacs mari - több éve

kerdesem a kovetkezo lenne; adott egy ember, akinek 10 eve volt utoljara bejelentett munka visznoya, 13 ev. Azota nem bejelentve dolgozott. Most munka nelkuli lett, es szeretnem tudni, igenyelhet-e barmilyen juttatast? Koszonom.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Ha te mondasz fel, akkor 3 hónapig nem kaphatsz munkanélküli ellátást. ITT a törvény,
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99100004.TV
27.§
(5) Ha a munkaviszonyt az álláskeresővé válást megelőző 90 napon belül a munkavállaló rendes felmondással, továbbá a munkaadó rendkívüli felmondással szüntette meg, az álláskereső részére álláskeresési járadék az előbbiekben meghatározott módon megszüntetett munkaviszony megszűnését követő 90 nap elteltével folyósítható, tekintet nélkül arra, hogy az álláskeresési járadék folyósításához szükséges feltételekkel rendelkezik.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.