Cujo

És mi számít mikrovállalkozásnak?

És mi számít mikrovállalkozásnak?

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Matuz Erzsébet

0 pont Jó Rossz Matuz Erzsébet - több éve

Mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás amelyben a foglalkoztatottak száma legfeljebb 10fő, éves nettó árbevétel legfeljebb 2 millió euró., vagy a mérleg főösszeg legfeljebb 2 millió euró.

kutya

0 pont Jó Rossz kutya - több éve

Mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás amit a legutóbb irtak , hogy 1-10 főig terjed ki az alkamazottak létszáma, az éves jövedelem nem haladja meg a 100000 eurót (kb25.000.000.-)!
A mikrovállalkozásoknak a 25% adó helyett csak a megtermelt jövedelem 1.5 %-át kell megasdózni ami azért nem semmi.

Viky13

0 pont Jó Rossz Viky13 - több éve

Mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amelynek összes foglalkoztatotti létszáma 10 főnél kevesebb, az árbevétele és mérlegfőösszege pedig nem haladja meg a kisvállalkozásokra meghatározott értéket. Na hát ez is röviden és tömören ennyi:P

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.