novakjozsefne

Kedves Emberek ha bármilyen pénzzel kapcsolatos ügyük van hitel befektetés a francesco.servilló85@gmail.com hirdetőjé...

Kedves Emberek ha bármilyen pénzzel kapcsolatos ügyük van hitel befektetés a francesco.servilló85@gmail.com hirdetőjét kerüljék, mert csaló!!! Nekem 750 euróm bánta.a találkozást, de kért még 1650, és 198 eurót is. Mára kiderült nem vagyok egyedül. Másokat is becsapott. Kicsi összegekkel viszonylag így abban bízik, hogy mindig akad akit becsaphat. Továbbra is várom akik még nem látták hirdetésemet, hogy várom a becsapottak jelentkezését, a bejelentést már megtettük.Örülök, hogy becsületes ember is létezik. A problémám így megoldódott. Milyen ember az ilyen és még mindig hirdeti magát!!!!!

arrow novakjozsefne - 6 hónapja - Nemzetközi gazdaság kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.