csoma

Arra szeretnénk választ kapni, hogy van-e valamilyen pályázat konditerem felújítására, fejlesztésére, és ha igen, akk...

Arra szeretnénk választ kapni, hogy van-e valamilyen pályázat konditerem felújítására, fejlesztésére, és ha igen, akkor hol keressük? Előre is köszönjük: Csoma

arrow csoma - több éve - Pályázatok kategória -

Címkék: fitness, kondi, pályázat, sport

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

csoma

0 pont Jó Rossz csoma - több éve

Köszönjük a segítséget.

Jupy

+1 pont Jó Rossz Jupy - több éve

Kedves Kérdező!
Ajánlanám a gvop.hu honlapot, amin vállalati innovációval kapcsolatban találhat kedvező pályázati lehetőséget. Ha budapesti vállalatról van szó, feltehetőleg Közép-Magyarországra vonatkozó úniós pályázati kiírást (KMOP) is talál. Ajánlom még figyelmébe a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapját is: www.nfu.hu.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.